FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Sunrise Ammouliani 3* - Vacanta in Halkidiki - Athos, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 40 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
Camera dubla standard30.04 – 10.06
20.09 – 03.10
11.06 – 24.06
06.09 – 19.09
25.06 – 05.09
Loc in camera dubla 40 47 54
Loc in camera tripla 33 39 45
Copil 6 – 12 ani 20 24 27
Numar minim de nopti 3 3 5

Copil 0 – 6 ani , Gratuit in camera dubla standard cu 2 adulti

Despre hotel

Localizare: Situat pe plaja din Insula Ammouliani, vis a vis de Halkidiki se afla la doar 300 de metri de portul care leaga insula de portul Tripiti din Halkidiki. Locatia hotelului este ideala pentru croaziere zilnice in jurul Muntelui Athos. In Ammouliani sunt brutarii, taverne si baruri la 5 minute de mers in zona hotelului.
Facilitati hotel: hotelul Sunrise ofera un mic dejun tip bufet. Oaspetii pot servi cafea, bauturi sau gustari la snack-barul cu vedere la mare. Room service este de asemenea disponibil. Lounge-ul este dotat cu TV prin satelit.
Facilitati camera: Camerele cu aer conditionat au balcon cu vedere spre golful Agios Oros sau spre gradini, au TV si radio. Fiecare are baie cu cada sau dus si uscator de par, precum si frigider si telefon.
Website hotel: http://www.ammouliani-sunrise.gr/ro/home/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!