Cazare Hotel Sulina 4* - Vacanta in Mamaia, Romania 2020 - transport individual

Tarife de la 515 Lei

Tarifele sunt exprimate in Lei/persoana/sejur
Sejur 5 noptiLoc in camera dubla 3*Loc in camera dubla superior 4*
20.07.2020
25.07.2020
30.07.2020
04.08.2020
09.08.2020
14.08.2020
1429 1553
19.08.2020 1291 1403
24.08.2020 1199 1303
29.08.2020 983 1085
03.09.2020
08.09.2020
840 940
13.09.2020
18.09.2020
23.09.2020
564 664
28.09.2020 544 645
03.10.2020
08.10.2020
13.10.2020
18.10.2020
23.10.2020
28.10.2020
515 616

Observatii

Servicii de masa: Se acorda in restaurantul hotelului, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont „a la carte”. Pachetele cu demipensiune si pensiune completa nu includ masa pentru copii 0 -12 ani (includ doar mic dejun).
Restaurantul Aqua este situat la parterul hotelului. Are o capacitate de 80 de persoane, acces la terasa dinspre mare, animata de fantana arteziana din imediata vecinatate a hotelului. In meniul restaurantului se regasesc preparate din bucataria internaționala. Aici se pot servi micul dejun in regim bufet suedez, pranzul și cina à la carte, dar totodata va puteți desfata cu o bautura racoritoare pe terasa restaurantului.
Restaurantul Velvet este situat la etajul I al hotelului. Are o capacitate de 180 locuri și permite o vedere panoramica supra țarmului. Asemeni restaurantului Aqua, meniul este format din preparate ale bucatariei internaționale. In restaurant se pot servi micul dejun in regim bufet suedez, pranzul și cina à la carte. Capacitatea restaurantului permite organizarea de recepții și evenimente de dimensiuni medii.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
Camera dubla standard 3*(pat matrimonial) - Capacitate maxima: 2 adulti si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 - 12 ani.
- Un copil cu varsta cuprinsa intre 0 - 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;
- Un copil cu varsta cuprinsa intre 6 - 12 ani achita: 30 Lei/zi pentru mic dejun, fara pat suplimentar.
Camera Dubla Superioara 4*(doua paturi) - Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0 - 12 ani sau 2 adulti si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 -12 ani + 1 copil 12 - 14 ani; 3 adulti.
- Doi copii cu varsta cuprinsa intre 0 - 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;
- Un copil cu varsta cuprinsa intre 6 - 12 ani achita: 25 Lei/zi pentru mic dejun, fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil achita 120 Lei/zi intre 03.05-27.06 & 19.08-30.09 respectiv 190 Lei/ zi in perioada 28.06-18.08 si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun;
- Un copil cu varsta cuprinsa intre 12 - 18 ani neimpliniti achita 150 Lei/ zi intre 03.05-27.06 & 19.08-30.09 respectiv 210 Lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun;
- Al 3-lea adult achita 100% loc in camera + mic dejun integral si beneficiaza de pat suplimentar.
Apartament - Capacitate maxima: 4 persoane.
- Doi copii cu varsta cuprinsa intre 0 - 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
- Doi copii cu varsta cuprinsa intre 6 - 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 35 Lei/zi/copil pentru mic dejun;
- Al treilea adult in apartament sau un copil peste 12 ani achita micul dejun integral in suma de 60 Lei/zi/copil sau adult.
- Al patrulea adult in apartament achita 100% din valoarea unui loc in apartament + mic dejun integral.

Despre hotel

Localizare: Hotel Sulina a fost renovat in anul 2016 si este situat la 50 m de plaja, in centrul statiunii, aproape de hotel Flora, parcul de distractii Aqua Magic, Satul de vacanta, Telegondola si Teatru de Vara.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant a la carte, terasa, bar, sala de evenimente si conferinte, terasa, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), sala de conferinta. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Plaja: Larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Facilitati camere: Hotelul are72 camere duble superior 4* si 74 camere duble standard 3*; 10 apartamente 4*. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu duș, balcon - (mobilier de balcon), internet - wireless, uscator de par, halat de baie, telefon in camera si in baie. Apartamentul are doua balcoane. Toate spatiile de cazare au vedere laterala la mare.

Masuri de siguranta implementate de hotel Sulina 4*, Mamaia!

• Marcarea locurilor de asteptare la receptie, in restaurante, la lifturi sau in orice alt loc unde s-ar putea face aglomeratie: marcarea si delimitarea zonei de “distanta sociala recomandata”. Astfel, turistii vor sti exact unde ar trebui sa astepte pentru a fi in siguranta.
• Instalarea de covorase dezinfectante, dispozitive cu gel dezinfectant, dozatoare care dezinfecteaza manerele de la usile de acces principale si folie antimicrobiana, instalarea de dispensere touchless cu dezinfectant in receptie, restaurante, bai comunte din incinta hotelului.
• Impartirea pe serii la mic dejun (eventual pranz si cina). Vom stabili anumite intervale orare in care se poate lua masa, cu limitarea numarului de persoane ce pot opta pentru un anumit interval.
• Suntem pregatiti pentru orice modalitate de servire a mesei (room service, catering, bufet cu servire de catre angajatii nostri a preparatelor ce nu pot fi ambalate individual, servirea meselor in intervale orare programate) pe care o vor impune Normele de functionare.
• Maximizarea spatiului din exterior, a terasei. Dispunem de o terasa de 120 locuri si doua restaurante: de 80 respectiv 150 locuri care vor fi reduse la jumatate pentru implemetarea masurilor de distantare.
• Igienizarea locului de joaca pentru copii de mai multe ori pe zi
• Adaptarea procedurilor de curatenie in camere si spatii deschise. A se dezinfecta toate punctele de contact, cum ar fi butoane, robineti, balustrade, clante, telefoanele din camere, manere. Vom folosi nebulizator cu substanta dezinfectanta.
• Se va intensifica curatarea camerelor pentru oaspeti utilizand si aici dezinfectanti profesionali Ecolab (atasam prezentare detaliata).
• Masuri de igiena in lifturi: diminuarea numarului de persoane ce pot fi in acelasi timp in lift, dezinfectarea de mai multe ori pe zi a acestuia etc.
• Echipamente de protectie pentru intreg personalul: manusi, masti, eventual si combinezoane sau viziere in functie de gradul de risc/expunere.
• Eliminarea revistelor, pliantelor, hartilor si a oricaror alte materiale printate ce ar putea contribui la raspandirea virusului.
• Montarea unor panouri de protectie din plexiglas la receptie, intre client si receptioner, ca la vanzatorii de la supermarket.
• Simplificarea procedurii de check in (posibilitatea implementarii unui check in online, de exemplu).
• Se organizeaza sesiuni de training specializat pentru personal, referitoare si la igiena, pentru ca acesta sa invete sa isi asume noile proceduri care fac referire la protectia lui si a tuturor oaspetilor.
• Elaborarea unei strategii pentru eventualitatea in care un turist va face febra si va avea simptome similare COVID.

Galerie foto

Rezerva acum!