FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Daluz Boutique 4* - Vacanta in Preveza, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 51 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA CLASSIC01.05 – 31.05
16.09 – 31.10
01.06 – 15.07
01.09 – 15.09
16.07 – 31.08
Loc in camera dubla 51 56 64
Camera single 70 87 97
DUBLA DELUXE01.05 – 31.05
16.09 – 31.10
01.06 – 15.07
01.09 – 15.09
16.07 – 31.08
Loc in camera dubla 61 72 82
Copil cu virsta 0 – 1.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Copil cu virsta 2 – 5.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Copil cu virsta 6 – 11.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Numar minim de nopti 3 3 3

Despre hotel

Localizare: Hotel boutique Daluz este situat la o distanță mai mică de 2 km de centrul istoric al orașului Preveza, în zona pitoreasca Psathaki.
Facilitati hotel: bar pentru cafea și băuturi, restaurant cu arome grecești, piscină cu apă sărată în aer liber cu umbrele și șezlonguri, piscina pentru copii pentru cei mici, micul dejun cu produse locale, parcare privată în aer liber, Wi-Fi gratuit în întregul hotel WC și facilități pentru persoanele cu handicap, room gratuit, prosoape pentru piscina, animale de companie sunt acceptate, etc.
Facilitati camere: mini bar, aer conditionat, TV, wi-fi, uscator de par, grup sanitar propriu. Camerele Deluxe au in dotare cafetiera si balcon.
Website hotel: https://daluzboutiquehotel.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!