FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Poseidon Sea Resort 4* - Vacanta in Halkidiki - Sithonia, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 66 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
Camera dubla superior18.05 – 31.05
01.10 – 10.10
01.06 – 15.06
21.09 – 30.09
16.06 – 05.07
05.09 – 20.09
06.07 – 26.0727.07 – 19.0820.08 – 04.09
Loc in camera dubla 66 94 119 148 148 148
Loc in camera tripla 59 78 95 114 114 114
Numar minim de nopti 2 3 4 5 5 5

*Pentru alte tipuri de camere si alte tipuri de masa, va rugam sa ne contactati.
*Copil 0 – 12 ani, Gratuit la cazarea in camera dubla cu 2 adulti

Despre hotel

Localizare: Oferind o zonă de plajă privată, Poseidon Resort Hotel este situat în Neos Marmaras și este înconjurat de vegetație luxuriantă. Aeroportul Internațional Salonic se află la 120 km.
Facilitati hotel: Acest hotel de 4 stele pune la dispoziție o piscină mare cu bar și un restaurant. În fiecare zi este disponibil un mic dejun tip bufet. Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria grecească autentică. Printre facilitățile sportive de la hotel se numără un teren de tenis și un teren de fotbal pentru echipe cu 5 jucători. Oaspeţii mai tineri se pot distra la locul de joacă.
Facilitati camere: Aer conditionat, TV, frigider, cana fierbator, grup sanitar propriu cu articole de toaleta gratuite si uscator de par, balcon.
Website hotel: https://www.poseidon.com.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!