FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Naslada 3* - Vacanta in Balcic, Bulgaria 2021 - transport individual

Tarife de la 26 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
CAMERA STANDARD04.05-10.06
11.09-30.09
11.06-25.06
01.09-10.09

26.06-15.07

21.08-31.08

16.07-20.08

Loc in camera dubla 26 28 29 31
Pat suplimentar 22 23 24 26
Copil 0-3.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 4-11.99 ani 16 17 19 21
Camera single 40 42 45 49

Nu sunt incluse

• Taxa de statiune: 6 euro/adult/sejur; 3 euro/copil/sejur.

Despre hotel

Localizare: Complexul hotelier Naslada este situat in centrul statiunii Balchik, foarte aproape de plaja, in zona de deasupra resedintei de vara a reginei Maria de Romania.
Facilitati: Restaurant, bar, parcare proprie, piscine, piscina pentru copii, sala de fitnes, tenis de masa, biliard, sauna, masaj, centru medical, casa de schimb valutar.
Dotari camere: baie proprie, uscator de par, TV, aer conditionat, telefon, minibar
Website hotel: http://www.hotelnaslada.com/

Informatii utile

• Orice modificare de nume, perioada, adaugare/scoatere de persoana in/din camera etc. duce automat la pierderea reducerii de Early Booking precum si a camerei. Aceasta va fi considerata o rezervare noua si se va putea confirma doar in limita disponibilului si la tariful in vigoare la data modificarii.
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila.
• Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata.
• Asigurarea storno este optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.
• Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria.
• Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive sau Ultra All Inclusive).
• Sejurul incepe cu snack-uri (pentru hotelurile cu all inclusive) sau cu cina (pentru hotelurile cu demipensiune sau pensiune completa) si se incheie cu pranzul.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.

Galerie foto

Rezerva acum!