×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Madara Park 4* - Vacanta in Nisipurile de Aur, Bulgaria 2023 - transport individual

Tarife de la 41 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
CAMERA SUPERIOARA10.05-14.06
10.09-01.10
15.06-10.07
22.08-09.09
11.07-21.08
Loc in camera dubla 41 54 66
Pat suplimentar 34 45 55
Copil 2-11.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
CAMERA FAMILY10.05-14.06
10.09-01.10
15.06-10.07
22.08-09.09
11.07-21.08
Loc in camera family 55 76 95
Al treilea si al patrulea adult 45 61 77
Primul si al doilea copil 2-11.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit

Nu sunt incluse

Taxa de statiune: 6 euro/adult/sejur; 3 euro/copil/sejur.

Despre hotel

Localizare: hotelul este situat la 350 metri de plaja.
Facilitati: restaurant, bar,piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, sala de jocuri, biliard, internet cafe, coafor, salon de infrumusetare, fitness, sauna, masaj, centru SPA, teren de tir cu arcul, teren de volei, tenis de masa, teren de fotbal, teren de basket, spectacole de animatie, gradinita, loc de joaca pentru copii, centru de prim ajutor, magazin, birou de schimb valutar, sala de conferinte, seif, lift, rent-a-car, parcare.
Dotari camere: aer conditionat, TV, telefon, seif, uscator par, baie proprie, balcon. 

Informatii utile

• Orice modificare de nume, perioada, adaugare/scoatere de persoana in/din camera etc. duce automat la pierderea reducerii de Early Booking precum si a camerei. Aceasta va fi considerata o rezervare noua si se va putea confirma doar in limita disponibilului si la tariful in vigoare la data modificarii.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil sau carte de identitate valabila.
• Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata.
• Asigurarea storno este optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.
• Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria.
• Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive sau Ultra All Inclusive).
• Sejurul incepe cu snack-uri (pentru hotelurile cu all inclusive) sau cu cina (pentru hotelurile cu demipensiune sau pensiune completa) si se incheie cu pranzul.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.

Rezerva acum!