×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Cavalieri 4* - Sejur in Corfu, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 54 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
CAMERA DUBLA
STANDARD
21.04 – 31.0501.06 – 20.07
01.09 – 30.09
21.07 – 31.08
Loc in camera dubla 54 61 69
Numar minim nopti 3 3 3

Despre hotel

Localizare: Adresa:  4 Capodistriou Street, 491 00, Grecia. Pozitionare GPS: 39.623192 N – 19.921101 E
Situat in inima venetiana a orasului Corfu, cu vedere spre Marea Ionica, spre cetatea medievala si luxurianta vegetatie a Esplanadei, dar mai ales spre Spiananda, una dintre cele mai mari piete ale continentului european, hotelul, fost conac apartinand contelui Flamburiari din secolul XVII, devine una dintre cele mai luxoase unitati de cazare incepand cu 1960. Cladirea istorica, un stil arhitectural eclectic cu influente venetiene, franceze, englezesti si grecesti,  dar cu servicii de top ale secolului XXI, este una dintre cele mai bune alegeri pentru cei veniti in insula. La numai doi pasi, se dezvaluie intreaga zona turistica si de agrement a capitalei, numai buna de strabatut in pas domol. Cea mai apropiata plaja este la 50 de metri. Aeroportul este la 1,7 kilometri.
Facilitati hotel: hotelul, cu cinci etaje si 36 de camere duble, noua suite junior si cinci single, dispune de receptie non-stop, lift, seif, schimb valutar, camera de bagaje, aer conditionat, incalzire, zona de relaxare, camere de familie, camere pentru nefumatori, serviciu de trezire, room-service, internet Wi-Fi gratuit in camera si zonele publice, terasa, lounge, bar, bar si restaurant panoramic la ultimul etaj (deschis intre lunile iunie si octombrie si cotat in primele 50 cele mai frumoase astfel de locatii din lume), inchiriere de masini si parcare.
Facilitati camere: camerele au aer conditionat, garderoba sau dulap, telefon, televizor, seif, minibar, minifrigider, baie cu cada si dus, uscator de par.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel.
- Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website hotel: https://www.cavalieri-hotel-corfu-town.com

Rezerva acum!