×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Porfi Beach 3* - Sejur in Halkidiki, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare : Hotelul Porfi Beach*** este situat in statiunea Nikiti din Halkidiki, pe bratul Sithonia. Hotelul se afla chiar langa plaja. Orasul Nikiti se afla la la 3 kilometri. Localitatea Metamorfosis se afla la 2.5 kilometri. Statiunea Neos Marmaras se afla la 27 de kilometri.
Facilitati hotel : piscina exterioara amenajata cu sezlonguri & umbrele, 3 restaurante dintre care unul are vedere panoramica, taverna, bar la piscina, bar pe plaja, receptie deschisa 24 de ore, seif la receptie (cu plata), internet WiFi (gratuit), animatie cu muzica live (in sezon); seri karaoke, teren de tenis, teren de joaca, sala de jocuri: biliard, tenis de masa, loc de depozitare a bagajelor, minimarket, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, plaja amenajata cu sezlonguri & umbrele, parcare.
Facilitati camere : TV LED cu canale prin satelit, saltele anatomice, aer conditionat, radio, telefon, frigier/minibar, uscator de par, cosmetice de baie, grup sanitar propriu cu cada sau dus si balcon/terasa. Camerele au vedere spre gradina de maslini, spre piscina sau spre mare. La cerere se ofera camere interconectate. Camerele duble superior sunt mai spatioase si mai confortabile decat camerele duble standard. Au in dotare si canapea. Apartamentele sunt formate din dormitor, living si 2 bai ( una cu dus si calalta cu cada).

Website hotel: http://www.porfi.gr/

Rezerva acum!