×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Portes Beach 4* - Sejur in Halkidiki, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Aceasta proprietate este la 4 minute pe jos fa?a de plaja. Hotelul Portes Beach, situat chiar pe plaja ?i oferind o vedere superba a marii ofera servicii de cazare de 4 stele in asezarea pitoreasca Nea Potidea din Chalkidiki. Nea Potidea este o localitate pitoreasca situata la intrarea peninsulei Kassandra din Chalkidiki, la aproximativ 60 km de Salonic. Aceasta este una dintre zonele turistice mai populare, datorita plajelor sale minunate, apelor limpezi, vegetatiei luxuriante si a numeroaselor locuri pentru viata de noapte de-a lungul plajei.
Facilitati hotel: Gama larga de facilitati excelente de agrement oferite include o piscina cu sezlonguri si umbrele, bar la piscina, discoteca, centru de fitness, loc de joaca si club pentru copii. La restaurantul gourmet de la Hotelul Portes Beach, vizitatorii se pot bucura de preparate delicioase, pregatite de bucatarul hotelului. Restaurantele hotelului servesc atat mancaruri traditionale grecesti, cat si internationale, preparate cu ingrediente de inalta calitate.
Facilitati camere: Hotelul Portes Beach are 183 de camere mobilate cu gust, toate elegante, spatioase si complet echipate cu aer conditionat, baie cu uscator de par, frigider, televizor, seif si balcon sau veranda.

 

www.portesbeach.com/

Website hotel: http://www.portesbeach.com/

Rezerva acum!