×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Sousouras 3* - Sejur in Halkidiki, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare : Hotelul Sousouras 3* este situat in centrul statiunii Hanioti, langa plaja. Kassandria, cel mai important oras al zonei, este situat la 20 de kilometri. Statiunile Pefkohori si Polihrono se afla la 5 kilometri. Orasul Salonic si Aeroportul International "Makedonia" se afla la aproximativ 100 de kilometri de statiunea Hanioti. Faimoasa plaja Siviri se afla la 20 de kilometri.
Facilitati hotel : restaurant principal, restaurant a la carte, bar la piscina, bar pe plaja, cafenea, piscina exterioara cu sezlonguri & umbrele, piscina pentru copii; loc de joaca, seif la receptie (cu plata), seri grecesti (in sezon - iulie & august)), internet corner, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, sezlonguri si umbrele pe plaja (contra cost), parcare (cu plata).
Facilitati camere : TV satelit, aer conditionat (contra cost), internet WiFi (contra cost), minifrigider, telefon cu linie directa, uscator de par, grup sanitar propriu cu dus si balcon/terasa. Camerele au vedere la gradina sau la mare. La cerere hotelul ofera, contra cost, patut de bebelus (nu se accepta baby cot din afara hotelului). Camerele familale au 27 de metri patrati. Camera familiala este formata din living cu 2 canapele tip sofa + dormitor cu paturi twin.

Website hotel: http://www.sousourashotel.com/halkidiki/index.html

Rezerva acum!