×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Aeolos 3* - Sejur in Samothraki, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Adresa: Kamariótissa, Kamariotissa, 68002, Grecia. Pozitionare GPS: 40.4784 N , 25.4752 E

Hotelul este situat langa plaja din Kamariotissa, principalul port al insulei, si la sase kilometri de orasul Chora, capitala insulei. Construit la poalele muntelui Saos – al treilea ca inaltime din intreaga Grecie, cu varful Fengari – la o altitudine de 300 de metri, asezarea are forma de amfiteatru si este strajuita de un castel medieval. Stradutele sale pietruite, casele mici, cu o nota arhaica, pravaliile, tavernele si cafenelele care le strajuiesc ii dau o nota unica. La randul ei, Kamariotissa, numita asa dupa icoana Maicii Domnului din Kamares, adapostita intr-o biserica din apropiere, este locul in care calci pentru prima data pe tarmul din Samothraki. Situata in partea de est, este singura legatura cu continentul si cel mai cosmopolit loc al insulei, unde gasesti nu doar hoteluri, vile, ci si doua supermarketuri, taverne, cafenele, magazine, locuri de inchiriat autoturisme, scutere sau biciclete. Pozitionata cumva la mijloc, intre est si sud, de aici se poate ajunge usor la plaja Kipos – cu nisip negru si Pachia Ammos, dar si in capitala, in Therma – cu apele sale sulfuroase, la Paleopolis – sanctuarul marilor zei antici, sau la cascadele de pe raul Fonias.

Facilitati hotel: resortul are receptie deschisa non-stop, lounge/camera comuna cu televizor, fax/copiator, aer contitionat, camere de familie, terasa la soare, gradina, terasa si bar. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit in tot hotelul. Animalele de companie nu sunt acceptate. Personalul vorbeste greaca si engleza standard.

Facilitati camere: camerele au balcon cu vedere la mare sau la gradina, aer conditionat, incalzire, pardoseala de gresie/marmura, garderoba sau dulap, birou, televizor, frigider, baie cu dus, uscator de par, halat de baie, fier de calcat, serviciu de trezire, acces la internet Wi-Fi.

Website hotel: http://www.hotelaiolos.gr/

Website hotel: http://www.hotelaiolos.gr/

Rezerva acum!