×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Club Casino Loutraki 5* - 5* in Loutraki, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Situat chiar pe frumoasa coasta Loutraki, hotelul este la doar 1,5 km distanță de centrul orașului și la 20 de minute de la anticul Corint. Vouliagmeni Lake este la aproximativ 25 de minute de mers cu mașina și anticul Epidavros se află la aproximativ o oră .
Facilitati hotel: Această reşedinţă de lux are 255 camere, precum şi 20 de apartamente de lux cu vedere la mare, gradini sau piscine, toate uşor accesibile printr-un lift de sticla exterior. Hotel cu aer condiţionat de afaceri oferă oaspeţilor un hol cu recepţie de 24 de ore şi servicii de check-out, seif, un birou de schimb valutar şi o garderobă. În plus, hotel oferă o cafenea, bar, chioşc, magazin, salon de coafură, stand de ziare, un restaurant a la carte cu o zonă de nefumători şi un lounge cu TV. Oamenii de afaceri vor aprecia sala de conferinte, internet wireless, precum şi cameră şi servicii spălătorie. Facilităţi de parcare auto (o parcare şi garaj) sunt oferite pentru oaspeţii care sosesc la eco hotel de masina. Hotelul are o piscină încălzită în aer liber cu zonă pentru copii de înot , un snack bar la piscină și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare prevăzute pentru utilizare . Există un centru spa de sănătate complet echipat, cu piscină interioară, sală de gimnastică, cadă cu hidromasaj, saună, baie de aburi, precum și o gamă largă de tratamente spa și de masaj. Sporturile nautice oferite pe plaja ( contra cost ) includ schi nautic, jet-ski, windsurfing, canotaj și plimbări cu barca cu pedale. Hotelul oferă un program continuu de evenimente pentru adulți și copii, precum și cel mai mare cazinou din Grecia, ceea ce face pentru o atmosferă de divertisment absolute. Șezlonguri și umbrele de soare sunt, de asemenea, furnizate pe plaja de nisip / pietriș.
Facilitati camere: Fiecare unitate dispune de un birou cu telefon cu linie directa, TV cu ecran plat prin satelit, un uscător de păr, seif, radio, HiFi și un minibar. Baia are facilități de duș si cadă de baie. Acces la internet wireless este oferit gratuit. Facilități pentru prepararea de ceai și cafea, un set de călcat, aer condiționat, încălzire centrală și un balcon privat sau terasă, de asemenea, caracteristici standard.
Website hotel: https://www.clubhotelloutraki.gr/

Rezerva acum!