×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Cronwell Platamon Resort 5* - Vacanta 5 Stele in Platamonas, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 85 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD
SIDE SEA VIEW
01.05 – 23.05
27.09 – 18.10
24.05 – 18.0619.06 – 02.07
13.09 – 26.09
03.07 – 24.0725.07 – 29.0830.08 – 12.09
Loc in camera dubla 85 110 128 146 156 139
Camera single 136 176 256 292 309 278
Loc in camera tripla 76 99 116 131 139 126
Copil cu virsta 0 – 11.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Numar minim nopti 5 5 5 5 5 5

Despre hotel

Localizare: Hotelul Cronwell Platamon Resort este situat pe plaja de nisip din Platamonas, la aproximativ doua ore de Salonic. Cronwell Platamon Resort se intinde pe 6 hectare, suprafata impartita in doua zone cu infrastructuri separate: pentru copii si pentru adulti.
Facilitati hotel: Include un centru spa, bar în piscină și multe facilități sportive. Oaspeții au la dispoziţie șezlonguri gratuite pe plajă. Centrul spa are 1500 m⊃2;, oferind o experiență de wellness unică. Piscina încălzită, cada cu hidromasaj privată, sauna și sala de masaj sunt numai câteva dintre facilităţile disponibile. Oaspeţii au la dispoziţie restaurante variate care oferă preparate greceşti şi occidentale de calitate. Sunt disponibile, de asemenea, un bar în interior şi unul în aer liber care servesc cafea, sucuri proaspete şi cocktailuri. Printre activitățile sportive şi de agrement oferite la Cronwell Platamon Resort se numără un teren de tenis și unul de baschet. Complexul are, de asemenea, personal de divertisment. Proprietatea pune la dispoziţie o fortăreaţă de agrement numită Platamon Palace şi parcul Splash, cu peste 40 de atracții acvatice. Accesul WiFi este gratuit în întregul hotel.
Facilitati camere: In hotel sunt 5 executive suites cu jacuzzi si 1 presidential suite, unde terasele spatioase oferta vedere spre mare si munte si 5 vile, stil maisonette cu vedere spre gradina hotelului. Toate camerele duble au vedere spre marea Egee (vedere laterala la mare) si muntele Olimp si au in dotare: paturi twin sau matrimoniale, baie cu cada, aer conditionat, incalzire, TV satelit, TV LCD, telefon, frigider si feon si seif. Patul suplimentar din camera dubla este canapea extensibila. Camerele tip bungalow au clasificare de 3 stele. Luxury Suites au vedere laterala la mare, sunt localizate in cladirea principala, au aproximativ 52 de metri patrati si au in dotare: pat dublu, canapea, grup sanitar propriu cu dus, jacuzzi, aer conditionat, incalzire, TV satelit, frigider, feon si seif. Vile in stil maisonette au parter si etaj si detin: dormitor cu pat dublu, living cu semineu, sauna, jacuzzi, 2 grupuri sanitare, dus, aer conditionat, incalzire, Tv satelit, TV LCD, frigider, ceainic, feon, seif si veranda spatioasa cu sezlonguri. Primul grup sanitar este situat la parter si are jacuzzi, sauna si dus. Cel de-al doilea grup sanitar este situat la etaj. Terasa vilei are vedere spre gradina.
Website hotel: http://platamon.cronwell.com/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Rezerva acum!