INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Poseidon Beach 3* - Vacanta 7 nopti in Kanali, Grecia 2022 - transport cu autocarul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Poseidon Beach este situat în minunatul loc Kanali-Kastrosykia Preveza, la 18 km de centrul orașului Preveza, 30km de orașul Lefkada și la 10m de apele limpezi ca si cristalul ale Mării Ionice, cu o plajă adecvata pentru înot. Centrul oraşului oferă o varietate de magazine şi baruri şi este la 20 de minute de mers pe jos.
Facilitati hotel: Hotelul de familie este decorat cu culori luminoase şi oferă un mediu ideal pentru familii, cu loc de joacă pentru copii. Hotelul a fost renovat în 2010 şi are 53 camere. Oaspeţii sunt întâmpinaţi într-un hol cu recepţie de 24 ore şi serviciu de plecare 24 de ore şi există acces la lift la etajele superioare. În plus, hotelul dispune de un TV în hol, o cafenea, un bar pe plajă, un restaurant cu vedere la mare, o parcare şi un seif de hotel. Hotel oferă multe facilități de agrement si de divertisment pentru oaspeții săi, ca o piscină mare, ideala pentru bronzat, citit sau jocuri cu prietenii, o piscina pentru copii, bar la piscină, care poate satisface orice dorinta in ceea ce priveste o băutură, o cafea sau o înghețată, teren de joaca pentru copii, care este un mediu umbrit și controlat din toate părțile, un restaurant unde se pot bucura clientii de specialități grecești bune, preparate din bucătăria mediteraneană cu ingrediente proaspete locale, o tavernă care funcționează în timpul serii pe plajă, cu pește proaspăt și alte delicii culinare, un bar cu vedere la mare, cu o varietate de băuturi, înghețată, cocktail-uri si deserturi și o grădină zoologică. În plus, o cadă cu hidromasaj este oferit la un cost suplimentar. Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit. Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate.
Facilitati camere: Acestea sunt spaţioase şi bine echipate. Fiecare are o baie privată cu duş şi are un uscător de păr, telefon direct, TV prin satelit şi mini-frigider. Ele oferă, de asemenea, acces Internet, aer condiţionat individual reglementat şi încălzire centrală. În plus, fiecare cameră are o terasă sau un balcon.
Website hotel: https://poseidonbeachhotel.gr/en/

Program

Ziua 1 – 2 Plecare pe traseul Bucuresti - Ruse - Sofia - Promachonas – Kanali. Traseu de noapte. Sosire in Kanali in jurul pranzului. Cazare.
Ziua 2 – 8 Plaja si programe optionale (croaziera, seara greceasca, turul insulei, etc.)
Ziua 9 Eliberarea camerelor (in jurul orei 10.00). Plecare din Kanali dupa amiaza. Continuarea drumului spre Romania. Traseu de noapte.
Ziua 10 Sosirea in Bucuresti in jurul pranzului.
LocalitateOra de plecare la dusOra de plecare la returLoc de imbarcare / debarcare
Bucuresti 12:00 09:30 Calea Grivitei - Parcare Muzeul CFR, Vezi harta
Giurgiu 13:30 08:00 Benzinarie Rompetrol, - vis a vis de Kaufland - Bulevardul Bucuresti 52Vezi harta

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking;
**Tarif special - plata integrala in momentul inscrierii, fara optiune de rambursare.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

Conditii de calatorie

Incepind cu data de 15.03.2022, completarea formularului PLF si codul QR, nu mai sunt necesare la trecerea frontierei in Republica Elena.
 
Incepind cu data de 01.05.2022:
• se elimină obligativitatea prezentării unui certificat valabil de vaccinare sau de recuperare după COVID-19 ori ale unor rezultate negative ale testelor pentru SARS-CoV-2 (PCR sau test rapid antigen) pentru toate categoriile de persoane care intră pe teritoriul Republicii Elene (aerian, terestru, feroviar sau maritim), indiferent de statul de proveniență;
• accesul în toate spațiile interioare este permis tuturor categoriilor de persoane fără a mai fi necesară prezentarea vreunui document referitor la statutul epidemiologic
 
Conditii de calatorie specifice fiecarei tari de destinatie pot fi consultate aici: https://europatravel.ro/conditiile-calatorie

Rezerva acum!