×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Marhaba Beach 4* - Vacanta 7 nopti in Sousse, Tunisia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Descriere: Hotelul Marhaba Beach este locul ideal de relaxare sub soarele tunisian, fiind situat in Sousse, la 3 km de Port El Kantaoui.
Localizare: Hotelul  este situat pe plaja, in centrul orasului Sousse, la 40 km de aeroportul Enfidha International.
Plaja: Hottelul are plaja proprie cu nisip, sezlongurile si umbrelele fiind gratuite.
Dotari camere: Hotelul dispune de 259 camere decorate in stil contemporan traditional, echipate cu baie cu cada si uscator de par, telefon, aer conditionat, minibar (cu plata), TV satelit, internet wifi (cu plata).
Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant principal, snack bar la piscina si langa plaja, piscina in aer liber, o piscina acoperita, programe de divertisment, 8 terenuri de tenis, squash, centru fitness, sauna, petanque, volei pe plaja.
Facilitati pentru copii: picina, miniclub.
Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel.
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.
Website hotel: http://www.marhabahotels.tn

Orar de zbor

Companie aeriana: Animawings
• Dus: (OTP)Henri Coanda, Bucuresti Otopeni 06:00 – (NBE) Enfida Airport 06:30
• Intors: (NBE) Enfida Airport 07:15 – (OTP) Henri Coanda, Bucuresti Otopeni 11:45 (+1)

Informatii utile


Documente necesare pentru calatorie:
• Pasaport in curs de valabilitate.
• Viza turistica - nu este necesara.
• Este obligatorie completarea “formularului de angajament” inainte de intrarea in Tunisia. Formularul este disponibil pe site-ul https://app.e7mi.tn/travelers/add. Formularul trebuie tiparit, semnat si predat Serviciului de Sanatate Publica de la punctele de control.

Toti pasagerii care calatoresc in Tunisia trebuie sa prezinte:
• Un certificat de vaccinare pentru COVID-19, care sa ateste faptul ca au efectuat schema completa de vaccinare. Se considera schema completa de vaccinare impotriva virusului SARS-Cov-2 dupa o perioada de cel putin 28 de zile pentru vaccinul «JANSSEN» si cel putin 7 zile pentru celelalte vaccinuri. Certificatul trebuie sa fie recunoscut de autoritatile sanitare din statul de provenienta si sa includa un cod QR, fara stergeri/modificari/adaugiri, si sa fie prezentat pe suport de hartie.
SAU
• Persoanele care nu au efectuat schema de vaccinare trebuie sa prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru COVID-19, avand un cod QR, a carui valabilitate sa nu depaseasca 48 de ore de la data inregistrarii calatoriei sau, dupa caz, al unui test rapid (TDR-Ag), avand un cod QR, a carui valabilitate sa nu depaseasca 24 de ore de la data inregistrarii calatoriei. De asemenea, aceste persoane trebuie sa respecte masura autoizolarii pentru o perioada de 5 zile.

Copiii sub 18 ani (neimpliniti) sunt exceptati de la masura obligatiei prezentarii acestor documente justificative (certificate de vaccinare/test negativ PCR).

Conditii de calatorie specifice fiecarei tari de destinatie pot fi consulate aici

Rezerva acum!