×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Agora 3* - Vacanta in Neptun, Romania 2022 - transport cu autocarul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Este situat la 200 m distanta de zona centrala a statiunii Neptun si la 450 m de plaja.
Facilitati hotel: Cunoscut in trecut sub denumirea de Hotel Romanta, si-a redeschis portile dupa ce a beneficiat in toamna 2018 - primavara 2019 de ample procese de renovare si modernizare, in acest moment oferind turistilor sai interioare amenajate modern si confortabile.
Detine seif la receptie, camerade bagaje, parcare pentru 150 de autoturisme, loc de joaca pentru copii, sala de sport, teren de sport, balansoare.
Mic dejun- bufet suedez 07:30 - 10:00; Pranz- bufet suedez 13:00 - 15:00; Cina- bufet suedez 19:00 - 21:00.
Facilitati camere: Dispune de 270 camere ce se impart in 122 camere matrimoniale, 99 camere twin si 49 apartamente.
Camera cu pat matrimonial - are o suprafata de 22mp, dispunede un pat dublu, are mocheta, minibar, telefon, televizor LCD, acces gratuit internet, aer conditionat, balcon, baie proprie dotata cu cabina de dus si uscator de par;
Camera twin (doua paturi separate) - are o suprafata de 22mp, dispune dedoua paturi separate,mocheta, minibar, telefon, televizor LCD, acces gratuit internet, aer conditionat, balcon, baie proprie dotata cu cabina de dus si uscator de par;
Apartament - are o suprafata generoasa de 44 mp, doua balcoane, luminoase si confortabile, dotate cu aer conditionat si dispun de 2 camere, un living cu chicineta, canapea extensibila, telefon, televizor LCD minibar, birou, precum si un dormitor cu pat dublu matrimonial, internet,baie dotata cu cabina de dus, uscator de par.
Website hotel: http://www.agorahotel.ro/

Program

Ziua 1. Bucuresti - Neptun
Ora 06:45 - Imbarcare din Bucuresti Calea Grivitei nr. 193 B - Muzeul CFR.
Ora 07:00 - Plecare pe traseul Cernavoda – Agigea – Eforie Nord – Eforie Sud – Costinesti - Neptun. Sosire in Neptun in jurul orelor 11:00
Ziua 2-4/5. Timp liber, programe optionale sau activitati recreative.
Ziua 4/5. Neptun - Bucuresti
Ora 15:30/16.00 - Plecare pe traseul Cernavoda - Bucuresti. Sosire in Bucuresti – Muzeul CFR, la ora 18:30-19:00.

Informatii utile

• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti. Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Tarifele sunt in LEI/PERSOANA/SEJUR.
• Conditii de plata:
- Avans 30% din suma la inscriere;
- Diferenta cu 21 zile inainte de plecare (tarife standard);
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei .
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Rezerva acum!