×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Admiral Grand 5* - Vacanta in Dubrovnik, Croatia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Admiral Grand este situat chiar pe plaja de pe Riviera Dubrovnikului din golful natural Slano, la numai 29 km de oraşul Dubrovnik.
Aeroportul din Dubrovnik se află la 50 km, iar serviciul de transfer este oferit la un cost suplimentar, în baza unei cereri prealabile.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de un restaurant principal, o taverna cu terasa, o pizzerie/spaghetterie, un bar/restaurant pe plaja, night club si piano bar. Poti gasi si un coafor sau magazine. Preparatele delicioase locale și internaționale sunt realizate cu cea mai mare atenție pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi.
Oaspeții se pot relaxa în piscina interioară și în piscinele în aer liber impresionante.
Proprietatea include o parcare gratuită, unde locurile sunt alocate conform principiului primul venit, primul servit.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Facilitati camere: Această proprietate de 5 stele înconjurată de un cadru natural pitoresc oferă camere cu dotări de lux, cu uşi de legătură, aer condiţionat cu reglaj individual, TV interactiv cu canale prin satelit, balcon mobilat, precum şi multe alte facilităţi. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit în întreaga proprietate. Hotelul dispune de 199 de camere duble, 14 single, 14 family rooms, 9 suite si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati.
Website hotel: https://www.hoteladmiral-slano.com/

Orar de zbor

Compania Blue Air
• Henri Coanda, Bucuresti 07:00 - Dubrovnik 07:30
• Dubrovnik 08:35 - Henri Coanda, Bucharest 10:55

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru intrarea in Republica Croatia.
• Cetatenii romani pot intra si rezida pe teritoriul Republicii Croatia, pentru o perioada maxima de 90 de zile intr-un interval de 6 luni, in baza unui pasaport sau carte de identitate, aflate in curs de valabilitate.
• Începând cu 1 mai 2022, la intrarea în Republica Croația nu mai este obligatorie prezentarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID sau a rezultatului negativ al testării anti-Covid.
• Conditii plata: avans 25

Rezerva acum!