×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Aminess Liburna 4* - Vacanta in Dubrovnik, Croatia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Aminess Liburna este situat pe malul Mării Adriatice, la doar 10 minute de mers pe jos de centrul vechi al orașului Korčula. Acesta are piscină în aer liber şi 2 terenuri de tenis. Hotelul Aminess Liburna oferă vedere impresionantă la centrul vechi al orașului Korčula. În timp ce exteriorul este caracteristic arhitecturii mediteraneene, designul interior este inspirat de motivele navelor Liburna.
Facilitati hotel: Restaurantul este prevăzut cu aer condiţionat și servește preparate croate şi internaționale. Oaspeții pot lua masa şi pe terasa cu vedere la centrul vechi şi la insulele din apropiere. Hotelul Aminess Liburna are un bar în hol, un bar la piscină şi un restaurant.
Plaja liniștită din fața hotelului este perfectă pentru oaspeții care doresc să înoate. La câțiva pași există școli de tenis, navigație şi windsurfing. În apropiere, oaspeţii pot închiria motorete, biciclete, bărci cu vele şi bărci cu motor.
Website hotel: https://www.aminess.com/en/aminess-liburna-hotel

Orar de zbor

Compania Blue Air
• Henri Coanda, Bucuresti 07:00 - Dubrovnik 07:30
• Dubrovnik 08:35 - Henri Coanda, Bucharest 10:55

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru intrarea in Republica Croatia.
• Cetatenii romani pot intra si rezida pe teritoriul Republicii Croatia, pentru o perioada maxima de 90 de zile intr-un interval de 6 luni, in baza unui pasaport sau carte de identitate, aflate in curs de valabilitate.
• Începând cu 1 mai 2022, la intrarea în Republica Croația nu mai este obligatorie prezentarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID sau a rezultatului negativ al testării anti-Covid.
• Conditii plata: avans 25

Rezerva acum!