×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Aminess Port 9 4* - Vacanta in Dubrovnik, Croatia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Complet renovat în 2017 și cu vedere la golf, Hotelul Aminess Port 9 beneficiaza de o pozitie favorabila in Korcula, Croatia. Orașul vechi Korčula se află la o distanță de 2 km de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Dubrovnik, situat la 135 km. Bărci pentru Dubrovnik și insulele din jur pleacă zilnic din portul de feriboturi, la 550 de metri de Hotelul Aminess Port 9.
Facilitati hotel: are o piscină în aer liber cu terasă la soare, centru de wellness și fitness, precum și 9 restaurante. Accesul WiFi este gratuit în toate zonele. Oaspeții se pot bucura de serviciile oferite în zona stațiunii, inclusiv restaurante cu preparate din bucătăria locală și internațională, precum și la piscină și lobby bar. Zona de wellness, cu saună, cadă spa și masaje, precum și un centru de fitness sunt disponibile la un cost suplimentar. În zona stațiunii sunt oferite diverse activități, cum ar fi tenis, ciclism și parcul acvatic, precum și un loc de joacă pentru copii și animație în clubul pentru copii.
Facilitati camere: cu aer condiționat au balcon și sunt situate în 5 clădiri. Decorate în stil nautic, unitățile includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar și seif. Băile private au cadă sau duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.
Website hotel: https://www.aminess.com/en/aminess-port9-hotel

Orar de zbor

Compania Blue Air
• Henri Coanda, Bucuresti 07:00 - Dubrovnik 07:30
• Dubrovnik 08:35 - Henri Coanda, Bucharest 10:55

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru intrarea in Republica Croatia.
• Cetatenii romani pot intra si rezida pe teritoriul Republicii Croatia, pentru o perioada maxima de 90 de zile intr-un interval de 6 luni, in baza unui pasaport sau carte de identitate, aflate in curs de valabilitate.
• Începând cu 1 mai 2022, la intrarea în Republica Croația nu mai este obligatorie prezentarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID sau a rezultatului negativ al testării anti-Covid.
• Conditii plata: avans 25

Rezerva acum!