×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Grand Park 4* - Vacanta in Dubrovnik, Croatia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Grand Hotel Park este un hotel de 4* cu un design exclusivist, situat in inima Dubrovnikului, pe faleza insulei Lapad. Parcurile mediteraneene si plajele cu prundis creaza decorul perfect pentru o vacanta de vis, o escapada de weekend sau chiar o intalnire de afaceri. Membru al Gruppo Marinelli, complexul a fost construit in anul 1967, insa de atunci a trecut prin mai multe renovari, ultima avand loc in 2014. Hotelul este un amestec perfect de design italian si arhitectura functionala si pune la dispozitia oaspetilor 244 de apartamente moderne amenajate intr-o cladire principala si 2 vile istorice, care ofera vederi superbe la Marea Adriatica si la zona de promenada Lapad Cove.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o parcare privata, gratuita. Nu sunt acceptate animalele de companie.
Facilitati camere: Toate camerele din cladirea principala au balcoane mobilate. Spatiile de cazare din cladirea principala sunt decorate in stil contemporan, cu mobilier din piele, iar cele din vile au mobilier masiv si accesorii elegante.
Tipuri camere: Camerele standard au spatiu de cazare pentru maxim 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil. Camerele din Villa Park sunt pentru maxim 2 adulti si 2 copii.
Dotari camere: Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, TV ecran plat si programe prin satelit, minibar, bai proprii cu cada sau dus cu hidromasaj, articole de toaleta de designer (gratuit), uscator de par, seif, birou, telefon, serviciu zilnic de curatenie.
Website hotel: https://www.grandhotel-park.hr/

Orar de zbor

Compania Blue Air
• Henri Coanda, Bucuresti 07:00 - Dubrovnik 07:30
• Dubrovnik 08:35 - Henri Coanda, Bucharest 10:55

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru intrarea in Republica Croatia.
• Cetatenii romani pot intra si rezida pe teritoriul Republicii Croatia, pentru o perioada maxima de 90 de zile intr-un interval de 6 luni, in baza unui pasaport sau carte de identitate, aflate in curs de valabilitate.
• Începând cu 1 mai 2022, la intrarea în Republica Croația nu mai este obligatorie prezentarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID sau a rezultatului negativ al testării anti-Covid.
• Conditii plata: avans 25

Rezerva acum!