×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Komodor 3* - Vacanta in Dubrovnik, Croatia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Komodor este unul din cele mai vechi hoteluri din Peninsula Lapad si un exemplu al arhitecturii specifie orasului vechi Dubrovnik. Hotelul este localizat pe dealul Petka la 30 de metri de plaja. Centrul istoric al oraşului Dubrovnik se afla la doar 10 minute cu autobuzul local. Autobuzele circula la fiecare 15 minute, iar biletele pot fi cumparate de la receptie.Promenada din golful Lapad este la 5 minute de mers pe jos. Aeroportul internațional Dubrovnik este la aproximativ 25 km de Hotelul Komodor.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de bar, restaurant, piscina exterioara, mini sala de conferinta, serviciu de spalatorie si calcat, room service, internet (contracost), program muzical, plaja cu pietre si nisip, sezlongurile si umbrele la piscina (gratuit). Terasa mare, cu piscina In aer liber, şezlonguri şi umbrele de soare gratuite, parcare gratuita şi acces gratuit la internet WiFi. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Micul dejun și cina sunt servite la restaurantul hotelului. Meniul include gustări, salate răcoritoare şi preparate la grill, acestea putând fi savurate pe terasă. Oaspeții cazați la această proprietate beneficiază de o reducere specială la centrul de wellness al Hotelului Uvala, situat la 150 de metri.
Facilitati camere: Hotelul Komodor totalizează 113 camere; dintre care 63 sunt situate în clădirea principală și 50 în anexă.
Cele 63 de camere sunt amplasate distinct, interconectate prin scari si coridoare mici care seamana foarte mult cu casele de vara vechi din zona Dubrovnikului. Camerele de hotel au vedere la mare sau la parc cu vegetație mediteraneană indigenă. Toate camerele cu vedere la mare din clădirea principală au un balcon cu vedere la Arhipelagul Elafiți și la Golful Lapad. Aer condiționat și încălzire, Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat prin satelit, uscător de păr, telefon, duș sau cadă, balcon, pat suplimentar și pătuț pentru copii (disponibil la cerere).
Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiționat și TV prin satelit, iar unele au balcon. Băile private sunt dotate cu duș sau cadă și uscător de păr.
Website hotel: https://www.hotelsindubrovnik.com/hotel-komodor-dubrovnik

Orar de zbor

Compania Blue Air
• Henri Coanda, Bucuresti 07:00 - Dubrovnik 07:30
• Dubrovnik 08:35 - Henri Coanda, Bucharest 10:55

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru intrarea in Republica Croatia.
• Cetatenii romani pot intra si rezida pe teritoriul Republicii Croatia, pentru o perioada maxima de 90 de zile intr-un interval de 6 luni, in baza unui pasaport sau carte de identitate, aflate in curs de valabilitate.
• Începând cu 1 mai 2022, la intrarea în Republica Croația nu mai este obligatorie prezentarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID sau a rezultatului negativ al testării anti-Covid.
• Conditii plata: avans 25

Rezerva acum!