×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Marko Polo by Aminess 4* - Vacanta in Dubrovnik, Croatia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Marko Polo din Korcula a fost recent renovat. Hotelul este format din sala de receptie, restaurant cu aer conditionat, cafe-bar, un bar aperitiv, un magazin de suveniruri si salon TV.
Facilitati hotel: sala de receptie, restaurant (aer conditionat), cafenea, restaurant a la carte, magazin de suveniruri, centru de infrumusetare, wellness, fitness, piscina interioara, sala de conferinte, piscina exterioara, animatie pentru copii. Hotelul împarte plaja si facilitati sportive: teren de tenis, inchiriere de biciclete, centru de navigatie si windsurfing, minigolf. Plaja hotelului este formata din pietris și stanca.
Facilitati camere: Camerele standard sunt dotate cu telefon, minibar, SAT TV, cadă sau duș, WC, uscător de păr, seif, aer condiționat și vedere la grădină sau la mare, dimensiunea minimă 14m2.
Camerele superioare sunt dotate cu telefon, minibar, SAT TV, cada sau dus, WC, uscator de par, seif, aer conditionat si cu vedere la gradina sau la mare pot avea pat suplimentar, dimensiunea camerei 17-20m2.
Website hotel: https://www.aminess.com/en/marko-polo-hotel-by-aminess

Orar de zbor

Compania Blue Air
• Henri Coanda, Bucuresti 07:00 - Dubrovnik 07:30
• Dubrovnik 08:35 - Henri Coanda, Bucharest 10:55

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru intrarea in Republica Croatia.
• Cetatenii romani pot intra si rezida pe teritoriul Republicii Croatia, pentru o perioada maxima de 90 de zile intr-un interval de 6 luni, in baza unui pasaport sau carte de identitate, aflate in curs de valabilitate.
• Începând cu 1 mai 2022, la intrarea în Republica Croația nu mai este obligatorie prezentarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID sau a rezultatului negativ al testării anti-Covid.
• Conditii plata: avans 25

Rezerva acum!