×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Tirena Sunny by Valamar 3* - Vacanta in Dubrovnik, Croatia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Tirena Sunny by Valamar se află pe coasta peninsulei Babin Kuk, în apropiere de orașul vechi din Dubrovnik. Proprietatea este la câţiva paşi de plajă, fiind înconjurată de pini și măslini. Peninsula Babin Kuk este înconjurată din 3 părți de mare şi de numeroase plaje frumoase, printre care se numără şi celebra plajă Copacabana.
Facilitati hotel: Hotelul Tirena Sunny este situat într-un loc liniștit și oferă o zonă frumoasă de piscină, precum și servicii de calitate. Oaspeţii pot ajunge în centrul istoric al oraşului în câteva minute de mers cu autobuzul. Staţia de autobuz se află în imediata apropiere a proprietăţii. Oaspeții pot lua micul dejun sau cina la restaurantul cu bucătărie deschisă al hotelului, unde vor fi încântați să-i privească pe excelenții bucătarii-şefi pregătind cu îndemânare o varietate de specialități locale și internaționale. Atât micul dejun, cât şi cina sunt servite în stil bufet. De asemenea, pe parcursul zilei vă puteți bucura de atmosfera relaxantă a barului de la piscină sau de cea a barului din hol, care pune la dispoziţie și o terasă plăcută.
Facilitati camere: Camerele sunt confortabile, oferind aer condiționat și vedere la parcul verde și înmiresmat sau la marea albastră şi încântătoare. În holul hotelului este disponibil un colţ de internet, care poate fi utilizat la un cost suplimentar.
Facilitati contra cost: echipament de tenis, sporturi nautice, scufundari, teren de tenis, inchirieri biciclete, parcare, calcatorie, spalatorie, fax/copiator.
Website hotel: https://www.valamar.com/en/hotels-dubrovnik/tirena-hotel

Orar de zbor

Compania Blue Air
• Henri Coanda, Bucuresti 07:00 - Dubrovnik 07:30
• Dubrovnik 08:35 - Henri Coanda, Bucharest 10:55

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru intrarea in Republica Croatia.
• Cetatenii romani pot intra si rezida pe teritoriul Republicii Croatia, pentru o perioada maxima de 90 de zile intr-un interval de 6 luni, in baza unui pasaport sau carte de identitate, aflate in curs de valabilitate.
• Începând cu 1 mai 2022, la intrarea în Republica Croația nu mai este obligatorie prezentarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID sau a rezultatului negativ al testării anti-Covid.
• Conditii plata: avans 25

Rezerva acum!