×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Valamar Club 3* - Vacanta in Dubrovnik, Croatia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Valamar Club Dubrovnik Hotel 3* se afla la 150 metri de plaja, la 6 km de centrul vechi al orasului Dubrovnik. Este singurul hotel de familie din Dubrovnik.
Facilitati hotel: receptie 24h, schimb valutar, camera de bagaje, bancomat, internet WiFi gratuit, 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina (gratuit), muzica live, program de animatie, inchirieri biciclete(gratuit), facilitati sportive, aerobic, fitness, babysitting, parcare contra cost.
Activitati: volei pe plaja, handbal, badminton, teren de baschet, soccer, mini golf, tenis de masa, 9 terenuri de tenis, centru de scufundari, inchiriere barci cu pedale si barci cu motor, schi nautic, parasailing - in apropiere de hotel.
Programe de divertisment pentru copii In fiecare seara: Maro Disco, Maro Party si altele similare
Programe pentru copii: In jurul lumii, Mini Circ, Talent Show, Mini Superstar, Aventura pe mare, Ziua de nastere a lui Maro, Ziua Piraților, Halloween, Mini Ziua Olimpica.
Animalele de companie sunt acceptate, la cerere, contra cost. Plaja: cu pietris. Se pot inchiria sezlonguri si umbrele la plaja, contra cost.
Facilitati camere: toate camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, A/C, TV LCD, seif, telefon direct, kit de familie(periuta de dinti pentru copii, pasta de dinti, sapun pentru copii, carti de colorat, creioane, baloane), internet WiFi gratuit.
Website hotel: https://www.valamar.com/en/hotels-dubrovnik/valamar-club-dubrovnik

Orar de zbor

Compania Blue Air
• Henri Coanda, Bucuresti 07:00 - Dubrovnik 07:30
• Dubrovnik 08:35 - Henri Coanda, Bucharest 10:55

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru intrarea in Republica Croatia.
• Cetatenii romani pot intra si rezida pe teritoriul Republicii Croatia, pentru o perioada maxima de 90 de zile intr-un interval de 6 luni, in baza unui pasaport sau carte de identitate, aflate in curs de valabilitate.
• Începând cu 1 mai 2022, la intrarea în Republica Croația nu mai este obligatorie prezentarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID sau a rezultatului negativ al testării anti-Covid.
• Conditii plata: avans 25

Rezerva acum!