×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Valamar Lacroma Resort 4* - Vacanta in Dubrovnik, Croatia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Valamar Lacroma Dubrovnik se află pe luxurianta peninsulă Babin Kuk, la 5 km de centrul istoric al oraşului Dubrovnik. Hotel nou inaugurat in vara anului 2009 care beneficiaza de un design si facilitati moderne si totodata de cel mai mare centru de conferinte si de Spa din Croatia.
Centrul istoric al oraşului Dubrovnik este la 5 km. Cu mijloacele de transport local, oaspeţii pot ajunge cu uşurinţă în centrul oraşului Dubrovnik, pentru a descoperi străzile fermecătoare ale acestuia. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de o croazieră pe corabia medievală Karaka sau spre insulele Elafite.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant principal bufet, restaurant a la carte, bar in lobby, bar la piscina, bar, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, piscina interioara, sezlonguri, prosoape si umbrele la piscina, centru modern de spa, parcare, internet (cu plata), magazine, birou de relatii cu clientii. In imediata apropiere a hotelului se afla plaja Cava sau se poate opta pentru plaja privata a hotelului President cu acces gratuit pe baza de card care asigura sezlonguri si umbrelute gratuit.
Preparate mediteraneene și internaționale delicioase sunt servite în atmosfera elegantă a restaurantului à la carte Momenti. Restaurantul Lacroma oferă bucătărie deschisă. De asemenea, oaspeţii se pot destinde la barul din hol sau în lounge bar, cu o selecţie de vinuri şi cocktailuri delicioase.
Facilitati camere: Hotelul are in total 385 camere moderne cu vedere la mare sau parc, dotate cu baie proprie, uscator de par, aer conditionat, LCD satelit TV, telefon, seif, minibar, facilitati ceai/cafea, fier si masa de calcat, produse cosmetice: crema, pieptene, periuta de dinti, pasta de dinti.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Website hotel: https://www.valamar.com/en/hotels-dubrovnik/valamar-lacroma-dubrovnik-hotel

Orar de zbor

Compania Blue Air
• Henri Coanda, Bucuresti 07:00 - Dubrovnik 07:30
• Dubrovnik 08:35 - Henri Coanda, Bucharest 10:55

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru intrarea in Republica Croatia.
• Cetatenii romani pot intra si rezida pe teritoriul Republicii Croatia, pentru o perioada maxima de 90 de zile intr-un interval de 6 luni, in baza unui pasaport sau carte de identitate, aflate in curs de valabilitate.
• Începând cu 1 mai 2022, la intrarea în Republica Croația nu mai este obligatorie prezentarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID sau a rezultatului negativ al testării anti-Covid.
• Conditii plata: avans 25

Rezerva acum!