INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Villas Plat Mlini 3* - Vacanta in Dubrovnik, Croatia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Situate in satul Plat, vilele Anita, Barbara, Celia si Diana sunt inconjurate de vegetatie mediteraneana si de albastrul marii. Acestea ofera apartamente in sistem self-catering, care fac parte din complexul de vile Plat. Zona istorica din Dubrovnik, inclusa in Patrimoniul Universal UNESCO, este la 15 km. Aeroportul Dubrovnik este la 8 km.
Facilitati vile: Micul dejun tip bufet este servit in restaurantul Taverna, iar barul de pe plaja ofera bauturi racoritoare, gustari si specialitati de inghetata. Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare). Animalele de companie nu sunt acceptate.
Facilitati camere: Recent renovate, toate apartamentele spatioase sunt amenajate in stil modern, cu materiale naturale. Oaspetii se pot racori pe terasele spatioase sau in interior, unde temperatura este placuta.
Website hotel: http://villas-plat.com/en/

Orar de zbor

Compania Blue Air
• Henri Coanda, Bucuresti 07:00 - Dubrovnik 07:30
• Dubrovnik 08:35 - Henri Coanda, Bucharest 10:55

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru intrarea in Republica Croatia.
• Cetatenii romani pot intra si rezida pe teritoriul Republicii Croatia, pentru o perioada maxima de 90 de zile intr-un interval de 6 luni, in baza unui pasaport sau carte de identitate, aflate in curs de valabilitate.
• Începând cu 1 mai 2022, la intrarea în Republica Croația nu mai este obligatorie prezentarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID sau a rezultatului negativ al testării anti-Covid.
• Conditii plata: avans 25

Rezerva acum!