INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Vis 3* - Vacanta in Dubrovnik, Croatia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul este localizat langa plaja, fiind alegerea ideala pentru cei care doresc o vacanta de relaxare. Hotelul se afla la 4 km de centrul orasului Dubrovnik.
Facilitati hotel: Hotelul detine restaurant cu terasa, 2 baruri (un bar cu aperitive si un bar pe plaja), magazine de suveniruri, servicii de calcat si spalat, sala de internet (contra cost), internet wireless in zonele publice (gratuit), plaja cu pietris, programe de animatie, inchirieri de masini, parcare gratuita. Facilitati camere: Hotelul dispune de 152 camere (dintre care 8 camere superioare) dotate cu balcon, aer conditionat, TV satelit, telefon, mini-bar (doar in camerele superioare), baie cu dus sau cada, room service.
Facilitati camere: Hotelul dispune de 152 camere (dintre care 8 camere superioare) dotate cu balcon, aer conditionat, TV satelit, telefon, mini-bar (doar in camerele superioare), baie cu dus sau cada, room service.
Website hotel: http://www.vishotel-dubrovnik.com/

Orar de zbor

Compania Blue Air
• Henri Coanda, Bucuresti 07:00 - Dubrovnik 07:30
• Dubrovnik 08:35 - Henri Coanda, Bucharest 10:55

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru intrarea in Republica Croatia.
• Cetatenii romani pot intra si rezida pe teritoriul Republicii Croatia, pentru o perioada maxima de 90 de zile intr-un interval de 6 luni, in baza unui pasaport sau carte de identitate, aflate in curs de valabilitate.
• Începând cu 1 mai 2022, la intrarea în Republica Croația nu mai este obligatorie prezentarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID sau a rezultatului negativ al testării anti-Covid.
• Conditii plata: avans 25

Rezerva acum!