×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Avani Kalutara 4* - Vacanta in Kalutara, Sri Lanka 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Avani Kalutara Resort & Spa 5* beneficiaza de o locatie cu adevarat paradisiaca, pe coasta de vest a Ceylon-ului, in statiunea Kalutara. Hotelul are acces direct la plaja si la laguna formata de raul Kalu Ganga la varsarea in marea Lacadive. Acest lucru ofera oaspetilor hotelului posibilitatea practicarii diferitelor sporturi de apa. Se intinde pe o suprafata de 36 de acri de gradini si vegetatie luxurianta. Capitala insulei, Colombo, este situata la o distanta de aproximativ 44 km iar Aeroportul International Bandaranaike la o distanta de 68 km.
Facilitati: hotelul a fost renovat complet in anul 2012 si imbina armonios elementele stilului colonial cu toate facilitatile si confortul necesare petrecerii unei vacante de 5*. Hotelul dispune de 4 restaurante, (2 dintre ele cu meniu a la carte), bar / lounge, bar pe plaja, room service 24 de ore pe zi, piscina in aer liber, o piscina pentru copii, sauna, fitness, centru spa cu tratamente ayurveda, masaj, acces gratuit la wireless, biblioteca, terasa.
Facilitati camere: toate cele 105 camere au vedere la mare sau la laguna si au in dotare balcon sau terasa, aer conditionat, minibar, facilitati pentru ceai / cafea, halate, papuci, uscator de par, internet wireless, seif, telefon, TV satelit, DVD player, apa plata imbuteliata.
Website hotel: http://www.minorhotels.com/en/avani/kalutara

Orar de zbor

Compania: Qatar Airways
• Bucuresti Otopeni 23:30 - Doha 05:05 // Doha 09:15- Colombo Katunayake 16:35
• Colombo Katunayake 10:50 - Doha 13:40 // Doha 16:25 - Bucuresti Otopeni 20:30
*Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.

Informatii utile

•Documente necesare calatoriei: Cetăţenii români au nevoie de viză pentru a intra în Sri Lanka, iar pașaportul trebuie să fie valabil cel puțin 6 luni la data intrării în această țară. Atenţie! Viza de tranzit sau viza turistică de scurtă şedere se poate obţine on-line, accesând site-ul www.eta.gov.lk şi completând formularul tip cu câteva zile înainte. Taxa de viză se achită folosind mijloace electronice de plată. Viza turistică (cu 1 sau multiple intrări) este valabilă pentru o perioadă de maxim 30 de zile, cu posibilitatea de a fi prelungită la Departamentul pentru Imigrări din Colombo.
•Toţi cetăţenii trebuie să prezinte un test PCR negativ făcut cu maxim 72 de ore înainte de plecare.
•La aeroport, tuturor persoanelor li se ia temperatura, li se face un nou test PCR înainte de intrarea în aeroport, sunt supuși unui proces de dezinfectare atât ei cât și bagajele pe care le dețin, apoi sunt trimiși obligatoriu pentru 14 zile în centrele de carantină gestionate de către armată sau, în limita locurilor disponibile, la hoteluri agreate de autorități, contra cost, păzite de armată. Deplasarea către aceste centre se efectuează cu autocare ale armatei. După 11-12 zile, testul PCR se repetă. Dacă rezultatele la testele PCR sunt negative la finalizarea perioadei de carantină, cei care sunt considerați negativi nu vor mai fi obligați să stea în carantină acasă încă 14 zile.
•Pasagerii cu temperatura de 37,4°C sau mai mare, vor fi direcționați către Biroul de Sănătate al Aeroportului. Temperatura se va verifica din nou la 15 minute de către personalul medical, iar în cazul în care temperatura rămâne peste 37,4°C, persoana va fi transferată de către personalul medical la un spital desemnat.

Rezerva acum!