×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Belair Beach 4* - Sejur 7 nopti - Plecare Miercuri in Rhodos, Grecia 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Adresa: Ialyssos Avenue, Ixia, 85101, Grecia. Pozitionare GPS: 36.423134 N – 28.192763 E
Hotelul este situat pe coasta de nord-vest, in Ixia, una dintre cele mai luxoase statiuni ale insulei, la doar 100 de metri de plaja cu pietricele si cu apa de o culoare fascinanta, pe care o mai gasesti doar in insulele exotice ale lumii. Hotelul este despartit de mare doar de o strada si se afla la doar patru kilometri de capitala cu fabulosul sau centru istoric, acvariul, cazinoul, dar si cu portul Mandraki - locul in care ar fi fost colosul din Rodhos (una dintre cele sapte minuni ale lumii antice), acum strajuit de doua coloane cu statuile pereche, cerb si caprioara. Orasul medieval, in sine, este uimitor. Cruciatii au lasat aici Palatul Marilor Maestri, hanuri, stradute pietruite pline de farmec. La randul lor, acropola orasului antic si milenarul parc Rodini, cu scoala sa de retorica unde au invatat Iulius Cezar, dar si Brutus si Marc Antoniu, sunt de neuitat. Pentru ca insula nu este atat de mare, daca inchiriati o masina puteti vedea locuri pe care nu le veti uita niciodata: cetatea Lindos – infiintata de dorieni si transformata intr-o puternica citadela a cavalerilor ioaniti, castelul venetian Monolithos, cetatea antica Kamiros, Filerimos, Valea Fluturilor si Capul Prasonisi – unde Marea Egee se intalneste, intr-un spectacol straniu, cu Mediterana. Aeroportul international este la 9,4 kilometri.
Facilitati hotel: resortul, cu 164 de camere, are receptie deschisa non-stop, check-in/check-out express, lift, bancomat, camera de bagaje, schimb valutar, inchirieri auto, minimarket, magazine, aer conditionat, pranz la pachet, camere de famile si pentru nefumator, room-service, frizerie/salon de frumusete, babytting si servicii pentru copii (cost suplimentar). Hotelul mai are mobilier exterior, terasa la soare si gradina, piscina pentru adulti si piscina pentru copii, sezlonguri sau paturi de plaja si umbrele (cost suplimentar), prosoape de plaja/piscina, diverse terapii, masaj (cost suplimentar), sala de fitness, zona de joaca interioara pentru copii si canale speciale de televiziune, bingo, facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare – cost suplimentar), scufundari (cost suplimentar), ciclism (in afara locatiei – cu biciclete inchiriate contra cost), teren de tenis, teren de minigolf, sala de jocuri. Totodata, la dispozitia turistilor mai este un restaurant unde micul dejun poate fi servit in sistem bufet deschis, cafenea, bar si snack-bar, seri cu cina tematica si animatori. Internetul Wi-Fi este accesibil gratuit in tot hotelul. Cei care vin cu masina o pot lasa intr-o parcare de pe proprietate. Animalele de companie nu sunt acceptate. Personalul vorbeste greaca si engleza standard.
Facilitati camere:  camerele, cu vedere laterala sau direct spre mare, au balcon, aer conditionat, pardoseala de gresie/marmura, televizor, radio, seif, frigider, cafetiera, baie cu dus sau cada si uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel.
- Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website hotel: http://www.belairbeachhotel.gr

Orar de zbor

Se va stabili ulterior.

*Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.

Rezerva acum!