×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Dionyssos 4* - Sejur 7 nopti - Plecare Miercuri in Rhodos, Grecia 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

 

Localizare: Dionysos Hotel 4* este situat intr-o gradina subtropicala de pini si maslini. Hotelul se afla in statiunea Ixia, la 3 km de orasul Rhodos si la 13 km de Aeroportul International Diagoras. Distanta pana la cea mai apropiata plaja este de 350 m.

Facilitati hotel: receptie 24/7, wi-fi, piscina in forma de lac cu apa de mare, piscina cu apa dulce. Sezlongurile si umbrelele din jurul piscinelor sunt gratuite. Divertisment pentru adulti: in apropierea hotelului sunt gradini subtropicale de pini si maslini, divertisment de seara cu spectacole si dans, inchiriere de biciclete si motociclete, sauna, servicii de masaj, tenis, biliard, volei, sporturi nautice. Divertisment pentru copii: loc de joaca pentru copii cu trambulina, piscina pentru copii cu apa de mare, meniuri pentru copii in restaurante, ingrijitori copii (la cerere). Parcare gratuita. Restaurantele ofera o gama exotica de retete si mancaruri delicioase din bucataria mediteraneana, toate preparate din produse de cea mai inalta calitate. Hotelul dispune de 1 restaurant la piscina Maistros, restaurantul The Dionysos Grill, 1 restaurant cu mancare mexicana Don Dionysos, 1 restaurant de mic dejun Amvrosia, 1 restaurant Souvlaki Corner, Apollo Lobby Bar & Lounge, Aquarius Swim-Up Bar.

Facilitati camere: aer conditionat, Wi-Fi, uscator de par, mini-frigider, TV prin satelit, linie directa de telefon, prosoape gratuite, baie, balcon/veranda, servicii zilnice de curatenie.

Website: https://www.dionysos-hotel.gr/

Orar de zbor

Se va stabili ulterior.

*Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.

Rezerva acum!