×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Anastasia Resort & Spa 5* - Vacanta 5 Stele in Halkidiki, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: hotelul este situat chiar pe plaja, intre statiunile Mola Kaliva si Nea Skioni. Statiunea Kallithea se afla la 25 de km, statiunea Hanioti la 8 km si satul pescaresc Pefkohori la 12 km.
Facilitati hotel: dispune de piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si umbrele, piscina pentru copii; prosoape la piscina, restaurant principal, bar la piscina, taverna, lobby bar, beach bar, centru SPA: piscina interioara incalzita, jacuzzi, sauna, hamam, salon de masaj, tratamente faciale si corporale, coafor, sala de fitness, receptie deschisa 24 de ore, internet WiFi; internet corner, salon cu TV, minimarket, loc de joaca in aer, liber, gradinita, scaune inalte in restaurant, baby sitting (la cerere), Mini Club, sala de biliard, masa de ping-pong, cinema, jocuri electronice, teren de tenis, volei pe plaja, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice plaja privata amenajata cu sezlonguri & umbrele; prosoape de plaja, parcare.
Facilitati camere: aer conditionat cald/rece, TV satelit, muzica, telefon direct cu voice mail si robot, seif, frigider, halate de baie, grup sanitar propriu cu dus, uscator de par, prosoape de plaja, acces internet si balcon.
Website hotel: http://anastasia-resort-hotel.com/

Rezerva acum!