×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Ikos Olivia 5* - Vacanta 5 Stele in Halkidiki, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Complexul hotelier Ikos Olivia 5* este localizat langa plaja cu nisip, in statiunea Gerakini, pe bratul Sithonia.
Facilitati hotel: Acest hotel oferă mai multe piscine, o mulțime de baruri (bar principal, bar pe plaja, bar la piscina, etc), mai multe restaurante (4 restaurante à la carte, crama, etc), spa, terenuri de tenis, o mulțime de activități pentru copii și, de asemenea, pentru adulți. Se pot bucura de o gamă largă de facilități sportive, inclusiv 2 terenuri de tenis cu nocturna (echipament disponibil), studio de fitness din Spa, mountain bike, darts, jocuri de masă, șah gigant, snorkeling, tenis de masă, volei pe plajă, polo pe apă, badminton plaja, baschet, mini fotbal, aerobic, aqua aerobic, etc. In plus, oaspeții hotelului Ikos Olivia pot participa la programe de divertisment speciale, sport și activități pentru copii. Activitati de grup distractive sunt organizate zilnic, cum ar fi Boccia, lecții de dansuri grecesti, lecții de gătit, lecții de limba greacă, etc. Gratuit sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja. Opțiunile de luat masa includ un restaurant tip bufet care servește preparate mediteraneene, precum și 4 restaurante a la carte, care oferă preparate din bucătăria asiatică, italiană, greacă și franceză. La cerere se oferă mic dejun în cameră și meniuri speciale pentru regim. Oaspeții pot savura, de asemenea, o băutură la cele 5 baruri interioare și în aer liber. Centrul de wellness are piscină interioară, baie de aburi, saună și sală de masaj. Alte facilități oferite includ sală de fitness și facilități pentru sporturi nautice și tenis de masă. Pentru oaspeții mai tineri se oferă programe speciale de divertisment pentru copii și un loc de joacă. Proprietatea are un mini market și magazine de bijuterii și de îmbrăcăminte.
Facilitati camere: Decorate în culori deschise, toate unitățile de cazare ale proprietății Ikos Olivia oferă vedere la piscină, la grădină sau la Golful Toroneos. Toate camerele au o baie privată cu cabina de dus sau dus, oglinda pentru make up, halate de baie de lux, papuci (la cerere), uscator de par, articole de toaleta, pat dublu queen-size, saltele ultra confortabile, lenjerii de pat exclusiviste, cuverturi pufoase, perne suplimentare; TV cu plasma, TV satelit (canal de muzica), CD/DVD-player, acces gratuit la internet Wi-Fi, telefon - linie directa, aer conditionat - control individual de la distanta, seif electronic, mini bar/frigider, aparat de cafea Nespresso.
Website hotel: https://ikosresorts.com/resorts/ikos-olivia/

Rezerva acum!