INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Horizon Beach 4* - Sejur 7 nopti Heraklion - Plecare Marti in Creta, Grecia 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: situat în golful pitoresc din Stalis, la un kilometru de centrul orasului Stalis, la 3 km de statiunile de Malia si Hersonissos si la 30 km de Aeroportul International din Heraklion.
Facilitati hotel: receptie 24h, lounge cu TV prin satelit, restaurant, bar cu terasa, snack bar la piscina, piscine cu sectiuni pentru copii, sezlonguri si umbrele de soare, platforma privata din lemn (cu acces direct la Marea Egee), loc de joaca pentru copii, zona de internet, camera pentru depozitarea bagajelor, magazin de suveniruri, mese de biliardm teren de golf (în apropiere), închirieri auto/moto, parcare gratuita.
Facilitati camere: aer conditionat, frigider si bucatarie (multe camere de familii familie au echipamente de uz casnic), serviciu zilnic de menaj, seif, Tv prin satelit, canale Tv (film, sport, muzica), telefon cu linie directa, apel de trezire, baie proprie (cu cada sau dus), balcon sau terasa.

Opinia turistilor

„Se facea curatenie in fiecare zi, iar prosoapele se schimbau la 2 zile. Aerul conditionat era gratuit, dar nu l-am folosit deloc pentru ca in septembrie temperaturile sunt foarte placute. Acest hotel are dupa parerea mea cea mai frumoasa priveliste din toata Stalida. In fiecare dimineata la ora 7, vedeam rasaritul de pe balcon.”Citeste tot articolul..
Website hotel: http://www.horizonbeachstalis.com/

Orar de zbor

Disponibil in curand!

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.

• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).

• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.

• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.

• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.

• Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.

• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului, diferenta de 30% pana la termenul ofertei Early Booking si plata integrala (40%) cu 30 de zile inainte de date de calatorie.

• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.

• Asigurarea medicala este optionala;

• Asigurarile storno (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.

• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).

• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).

• Pentru sejururile cu transport avion - Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei, agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.

• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.

• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa simasaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

Rezerva acum!