×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Aparthotel Lira Pacific 3* - Vacanta in Constanta, Romania 2023 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Aparthotel Lira Pacific este situat in Constanta, pe strada Dezrobirii, in apropierea Academiei Navale “Mircea cel Batran”. Acesta ofera un acces facil si rapid catre institutii publice, centre universitare, medicale sau financiare, dar si catre zonele de interes turistic, restaurante si terase.
Gara din Constanta este la 2.5 km de hotel si Faleza de la Cazino este la 4.5 km. Plaja Modern este la 3.5 km.
Inaugurat in 2009, hotel Pacific Constanta este locul in care va puteti bucura de relaxare si servicii de inalta clasa.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de receptie non-stop, parcare gratuita, bucatarie utilata in fiecare camera si facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.
Hotelul  dispune si de o sala de conferinte, cu capacitatea de aproximativ 40 persoane, dotata corespunzator, conceputa pentru a face fata celor mai inalte cerinte.
Restaurantul Pacific prezinta un ambient placut si inedit oferind mancaruri din bucatarii internationale si traditional romanesti.
La cerere se pot oferi si servicii de curatatorie de haine, room service si transfer de la si spre Aeroportul International Mihail Kogalniceanu.
Facilitati camere: Camerele studio au suprafete cuprinse intre 30 si 42 mp si sunt disponibile atat cu pat matrimonial cat si cu paturi twin.
Apartamentele au o suprafata de 72 mp si sunt formate dintr-un salon, un dormitr cu pat matrimonial/twin, bucatarie baie si balcon.
Atat apartamentele cat si camerele studio dispun de bucatarie complet utilata, baie cu cabina de dus, televizor LCD, DVD player, aer conditionat, telefon, cablu TV si internet gratuit.
Hotelul dispune si de 4 camere studio superior. Acest tip de camera ofera un spatiu generos, suprafata utila a acesteia fiind de 42 mp. Camera tip studio superior este foarte luminoasa si este excelenta pentru cazarile de cuplu. Camera cu pat matrimonial dispune de spatiu de relaxare cu masuta si fotolii, balcon cu priveliste asupra orasului Constanta. Fiecare camera dispune de bucatarie complet utilat, baie cu cabina de dus, TV LCD, aer conditionat, telefon.
Website hotel: https://lira-pacific.ro/

Rezerva acum!