×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Megalos 4* - Vacanta in Constanta, Romania 2023 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Megalos este situat central, pe Bulevardul Mamaia din Constanta, vizavi de Universitatea Ovidius. Hotelul se afla doar 600 de metri de Plaja 3 Papuci  si la 2 km de centrul vechi. Gara Constanta se afla la 5 km de hotel  si Aeroportul International Mihai Kogalniceanu la 24 km de hotel.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de 27 camere twin, 14 camere double, 5 camere family (double bed + single bed), 1 junior suite, 1 deluxe junior suite si 1 apartament la ultimul etaj.
Hotelul  dispune de un restaurant cu o capacitate de 50 de locuri, o sala de conferinte cu o capacitate de maxim 70 de locuri, o receptie non-stop, internet wireless gratuit, fax, xerox, aparat pentru curatarea incaltamintei, un bar, o parcare gratuita, masa de tenis, lift, salon de infrumusetare si coafor.
La cerere hotelul ofera servicu de trezire prin apel telefonic, servicii de concierge, mic dejun in camera, transferul de la si catre aeroportul Mihail Kogalniceanu sau atuogara Constanta.
Facilitati camere: Camerele Hotelului Megalos sunt spatioase, cu aer conditionat si includ bai private cu uscator de par si facilitati selecte. Acestea au balcon, TV prin cablu si frigider.
Camera dubla twin: are o suprafata de 18 Mp, dispune de 2 paturi twin;
Camera dubla matrimoniala: are o suprafata de 18 Mp, dispune de un pat Queen Size;
Camera family: are o suprafata de 18 Mp, dispune de un pat Queen size si de un pat Twin.
Suita junior: are o suprafata de 30 Mp, dispune de un pat Queen size,
Suite junior deluxe: are o suprafata de 30 Mp, dispune de un pat Queen Size, canapea coltar neextensibila in welcoming area de 4 locuri cu masuta;
Apartament: situat la ultimul etaj al hotelului ,cu vedere la mare, este un ansamblu exclusivist compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial, un livingroom cu birou si canapea si o baie cu cada. Are o suprafata generoasa de 59 mp si este dedicat cazarii in conditii de lux a 2 persoane. La cerere poate fi instalat in livingroom un pat suplimentar.
Website hotel: http://megalos.ro/

Rezerva acum!