INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Aquahouse Spa 5* - Vacanta in Constantin & Elena, Bulgaria 2024 - transport individual

Tarife de la 64 Euro

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
CAMERA DELUXE07.05-31.05
01.10-31.10
01.06-12.06
16.09-30.09
13.06-30.06
05.09-15.09
01.07-04.09

Loc in camera dubla deluxe park view

64 72 86 105

Pat suplimentar

45 54 64 77

Copil 2-11.99 ani

Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit

Camera single

69 99 122 153

*Pentru alte tipuri de camere, va rugam sa ne contactati
**Tarifele sunt dinamice si pot suferi modificari

Nu sunt incluse

• Taxa de statiune 6 euro/adult/sejur; 3 euro/copil/sejur (este obligatorie si se achita la sediul agentiei);
Optional TRANSPORT AUTOCAR: https://europatravel.ro/transport/bulgaria

Despre hotel

Localizare: Este situat la 50m de plaja. Hotelul este nou construit in 2022.
Facilitati generale: receptie deschisa nonstop,,restaurant principal, restaurant grill, restaurant kanpai,alibabki bar,bar pe plaja,piano bar in lobby,bar de inghetata,cafenea,terasa la soare,gradina,zona de plaja privata,spa și centru de wellness,centru de fitness,sauna,teren de joaca pentru copii,camera de jocuri,club pentru copii,zona de joaca inauntru,facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă,minimarket,serviciu de concierge,camera de bagaje,room service
Sport & wellness: 5 piscine exterioare cu apa termala, piscine interioare- piscina semi-olimpica, piscina pentru copii, piscina pentru copii,tobagan cu apa, piscina termala calda, piscina terapeutica cu echipament de fitness subacvatic, fitness.
Website hotel: https://aquahouse.bg/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Conditii de calatorie:

• Incepand cu data de 13.04.2022, cetatenilor romani care sosesc din Romania, li se permite intrarea pe teritoriul Bulgariei in baza prezentarii documentelor de calatorie valabile. (carte de identitate sau pasaport)
• Nu mai sunt necesare prezentarea documentelor in legatura cu Covid-19.

Rezerva acum!