×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Traian 3* - Vacanta in Eforie Nord, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotel Traian este situat in partea de sud a statiunii (in apropiere de gara) la aprox. 500 m de plaja.
Facilitati hotel: Restaurant (300 de locuri), parcare publica, internet - Wi-Fi in tot hotelul, pastrare obiecte de valoare, bar de zi, sala de receptii, sala de conferinta.
Servicii de masa: Se acorda in unitatea restaurant Traian, categoria 2 stele, micul dejun in sistem meniu fix, pranz si cina in sistem a la carte (fisa cont). Valoarea mesei: Pranz sau cina - 35 Lei/zi/persoana.
Plaja: Larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Fitness/Wellness/Sport: Bazin acoperit - cu apa sarata, incalzita. Acces numai in baza recomandarii medicului si numai pentru tratament.
Tratament: Baza de tratament dispune de spatii amenajate, instalatii si aparatura medicala pentru asigurarea urmatoarelor tratamente si proceduri: bai cu apa sarata din Lacul Techirghiol; bai cu namol din Lacul Techirghiol; hidrokinetoterapie in bazin cu apa sarata din Lacul Techirghiol; kinetoterapie; aerosoli cu apa de mare; masaj; aplicatii cu parafina; hidroterapie; electroterapie; terapie cu laser; drenaj limfatic.
Baza de tratament este compartimentata in urmatoarele spatii: fizioterapie; electroterapie; hidroterapie; impachetari cu parafina; bazin apa sarata din Lacul Techirghiol; camera de urgenta; sala de gimnastica medicala; sector de bai de sare si namol. Tratamentele se efectueaza sub supravegherea personalului medical calificat in acest sens.
Program proceduri in baza de tratament - de Luni pana Vineri: 08.00 - 16.00. Tratament 2 proceduri/zi = 36 Lei/persoana. Tratament 3 proceduri/zi = 48 Lei/persoana
Facilitati camere: Aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus - modernizata, balcon, tamplarie PVC cu geam termopan. Numar total camere: 237. Duble: 220. Apartamente: 10 - compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, fara usa intre cele doua incaperi. Garsoniere: 7
Website hotel: http://hoteltraianeforie.com/

Rezerva acum!