×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Bomo Palmariva Beach 4* - Vacanta in Evia, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Complexul Bomo Palmariva Beach detine camere cu vedere la golful orasului Eretria de pe insula Evia. Este situat la 3 km de statiunea Eretria, la 110 km de Aeroportul International "El. Venizelos", la 90 km de capitala Atena.
Facilitati hotel: Complexul de 4 stele include terenuri de tenis, facilitati de biliard, locuri de joaca, un cinematograf pentru copii si un club pentru copii. Este disponibil un studio de fitness cu sauna. Pe plaja sunt oferite sezlonguri si umbrele de soare. De asemenea, complexul are un birou de turism si servicii de bilete. Pot fi aranjate inchirieri de biciclete si automobile. Oaspetii pot lua masa la restaurantulul in stil bufet, care este deschis pentru micul dejun, pranz si cina. Restaurantul à la carte ofera specialitati locale si meniuri vegeteriene. De asemenea, puteti profita de barul principal, de un bar situat pe plaja si de un bar de langa piscina, care are terasa. Acestea sunt ideale pentru o pauza relaxanta cu bauturi sau gustari. In apropiere sunt disponibile locuri de parcare publice gratuite. Hotelul a fost renovat in 2015-2016 - mobilier nou in restaurant, receptia a fost renovata, mocheta a fost inlocuita in zonele publice ale hotelului, camerele din cladirea centrala - usi noi la balcon, usi noi la camere si incuietori electronice, dulapuri noi. Internet Wi-Fi este disponibil in intreg complexul.
Facilitati camere: aer conditionat, TV, frigider, frigider, aparat de cafea/ceai, telefon, acces la internet Wi-Fi, seif, baie cu cada / dus, uscator de par, balcon / terasa.
Website hotel: http://www.bomohotels.com/hotel/bomo-palmariva-beach

Rezerva acum!