×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Posidon Studios 2* - Vacanta in Evia, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Adresa: Filellinon 20, Loutra Edipsou 343 00, Grecia. Pozitionare GPS: 38.51213 N – 23.02443 E
Situat in statiunea Edipsos (Loutra Edipsou), regina apelor termale din insula Evia, hotelul se afla la doar 150 de metri de centrul localitatii si de golful Evoikos, cu plaja principala. Orasul este cea mai veche asezare turistica din zona si este faimos in toata Grecia pentru ca detine izvoare termale sulfuroase cu calitati curative exceptionale. Cumva, aerul cosmopolit seamana cu cel de la Karlovy Vary, de apele sale bucurandu-se personalitati precum Winston Churchil, Onsis sau Maria Calas. In apropiere sunt mai multe supermarketuri, magazine si taverne, iar portul este la 250 de metri. Strada principala, care este langa tarm, ofera o priveliste deosebit de frumoasa catre mare si port, dar si nenumarate magazine, taverne si baruri. La doar trei kilometri se afla plaja Agiou Nikolaou.
Facilitati hotel: hotelul, care functioneaza in sistem self-catering, are receptie, lift, lounge, restaurant, lounge/camera comuna cu televizor, aer conditionat, camere izolate fonic, camere de familie, mic dejun in camera, terasa, serviciu de inchirieri auto si biciclete, acces internet Wi-Fi. Accesul cu animale este permis contra unei taxe. Exista parcare contra cost. Personalul vorbeste greaca si engleza standard.
Facilitati camera: camerele au balcon mobilat, aer conditionat, incalzire, pardoseala de gresie/marmura, garderoba sau dulap, chicineta, televizor, baie cu cada sau dus, uscator de par, articole de toaleta, acces la internet Wi-Fi.
Website hotel: https://posidonstudios.gr/

Rezerva acum!