×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Thermae Sylla SPA 5* - Vacanta in Evia, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Situat la 20 m de plaja, langa coasta orasului Edipsos, hotelul Thermae Sylla Spa se afla la 2 ore de mers cu masina de Atena.
Facilitati hotel: Acest hotel de 5 stele are 2 restaurante gastronomice si 2 piscine cu apa termala. Thermae Sylla Spa este unul dintre cele mai bune 10 centre spa termale din lume, conform Conde Nast Traveler. Centrul spa al hotelului ofera o selectie de tratamente de întinerire pentru barbati si femei. Tratamentele disponibile includ hidroterapie cu apa termala, terapie cu namol, terapie prin inhalare, masaj si reflexoterapie, precum si alte tratamente. Cele 2 restaurante, Edipsos si Mesoghios, servesc preparate mediteraneene pregatite folosind retete traditionale si ingrediente rafinate, proaspete, toate produse la ferma proprie a hotelului; toate felurile de mancare sunt preparate folosind ulei pur de masline din productia proprie. Oaspetii pot beneficia de spatiile publice de parcare gratuite, disponibile în apropiere.
Facilitati camere: Camerele si suitele de lux ale hotelului au baie de marmura cu cada. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si minibar. Se ofera gratuit articole de toaleta, halate de baie si papuci.
Website hotel: https://www.thermaesylla.gr/en/

Rezerva acum!