INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Delta 3* - Vacanta in Jupiter, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 495 Lei

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Lei/camera/noapte
PerioadaCamera dublaCamera dubla
family
Apartament
All inclusive
17.06-23.06 560 Lei 650 Lei 694 Lei
24.06-30.06 575 Lei 667 Lei 713 Lei
01.07-07.07 696 Lei 789 Lei 905 Lei
08.07-15.07 708 Lei 802 Lei 920 Lei
16.07-21.07 839 Lei 932 Lei 1142 Lei
22.07-25.08 853 Lei 948 Lei 1161 Lei
26.08-31.08 711 Lei 806 Lei 924 Lei
01.09-07.09 580 Lei 673 Lei 719 Lei
08.09-17.09 518 Lei 587 Lei 656 Lei
18.09-29.09 495 Lei 561 Lei 627 Lei
*Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 6 nopti si includ cazare si masa pentru 2 persoane in camera dubla, 2 sezlonguri gratuite/camera la plaja copiilor sau pe plaja California in limita disponibilitatilor, acces la piscina si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatii - hotel California), acces la sauna si jacuzzi (hotel California cu rezervare la receptie), acces gratuit pentru copii la parcul Baby Land, Casa cu Povesti, Centrul de balet si dans, Atelierul de creatie, la Scoala de teatru, la plaja copiilor, parcul copiilor si la gradinita cu program de babysitting.
**Tarifele prezentate in tabel sunt disponibile in limita locurilor disponibile, acestea putand suferi modificari

Observatii

Facilitati copii camera dubla:

• 2 adulti + 1 sau 2 copii 0-11 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita. Se beneficiaza si de 1 pat suplimentar.
• 2 adulti + 1 copil 12-17 ani achita pentru cazare si masa conform tabelului de mai sus si se beneficiaza de 1 pat suplimenatar.
• 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-6 si 1 copil 12-17 ani) primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea copil achita pentru cazare si masa conform tabelului de mai sus si se beneficiaza de 1 pat suplimentar.
• 2 adulti + 2 copii ( 1 copil 7-11 ani si 1 copil 12-17 ani) primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea copil achita pentru cazare si masa conform tabelului de mai sus si se beneficiaza de 1 pat suplimentar.
• al 3-lea adult achita pentru cazare si masa conform tabelului de mai sus.

Servicii

Pachetul all inclusive contine:

• Acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California;
• Acces la sauna si jacuzzi la Hotel California (necesita programare prealabila);
• 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja Copiilor sau pe plaja California pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels, in conditiile rezervarii acestora exprimand optiunea de plaja pentru intreg sejurul (la consierge); La fiecare din cele doua sectoare de plaje, turistii beneficiaza de dj si echipe de animatori, care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante;
• La sejur de minim 5 nopti, turistii beneficiaza gratuit de spectacole la Teatrul de Vara Jupiter: saptamanal - un concert si o piesa de teatru pentru copii (1 iulie - 31 august), 2 bilete/camera la Paradis Land – parc de aventura si 1 acces (3 ore)/familie la Galaxy WaterPark Jupiter (1 iulie - 31 august);
• Restaurant Delta (AI) - Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvant spectacol seara de seara;
• Restaurant „Cucina Italiana” – a-la-carte – bucataria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne, toate intr-o gradina atent amenajata.- serviciu cu plata;
• Restaurant Fish & Grill – a-la-carte - In acordurile pianului, meniul include specialitati din carne si peste, pe malul marii. - serviciu cu plata; Internet Wifi gratuit;
• Sistem de servire al meselor si bauturilor:
• In regim bufet: mic dejun (07:30-09.30), gustare (10:30-11:30), pranz (12:30-15:00), gustare (17.00-18:00) si cina (19:00-21:30)
• Gustare dimineata : fructe, fursecuri, crostata, chec etc.
• Gustare dupa-amiaza : pizza, foccacia, inghetata, compot fructe, fructe.
• Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi, astfel:
• Baruri restaurante in timpul programului de masa: apa, sucuri naturale si carbogazoase draft, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.
• Baruri plaje in intervalul 08:00-19:00 apa, sucuri naturale si carbogazoase draft, cafea, ceai, bere draft.
• Piano Bar/Lobby Bar California in intervalul 08:00-24:00 apa, sucuri naturale si carbogazoase draft, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.
• Bar piscina California in intervalul 08:00-23:00 apa, sucuri naturale si carbogazoase draft, cafea, ceai, bere draft pe toata durata zilei, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice in timpul programului de servire al meselor principale.
• Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, , crema de whiskey, gin, digestiv.
• In prima zi de cazare se serveste cina.
• Este obligatorie purtarea bratarii de identificare ( primita de la receptia hotelului ), pe toata perioada sejurului.

Clubul Copiilor

• Casa cu Povesti – pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii „Baby Land” vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti.
• Centrul de Dans si Atitudine – cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii.
• Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
• Scoala de Teatru – pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.
• Plaja Copiilor – o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane, jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah.
• Babyland (16:30- 23:00) – unicul parc de distractii interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastic si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice si parada personajelor de poveste ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, Zana Ariel si mai vechii eroi din povestirile cu pirati si indieni.Consumatia este contra cost.
• Gradinita cu program de babysitting (09:00-12:00, 16:00-21:00) - locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a animatorilor hotelului. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. Situata in incinta hotelului California.

Nu sunt incluse

• Taxa de statiune 5 lei/zi/persoana (se aplica turistilor care au varsta peste 18 ani).

Despre hotel

Localizare: Situat in statiunea Jupiter la numai 50 de metri de plaja;
Facilitati hotel: Restaurant italian, restaurant Fish & Grill, pizzeria - cuptor cu lemne, aer conditionat, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, internet (in spatiile comune), sali de conferinta, piano bar, baby-land, plaja privata.
Plaja: Nisipoasa, cu intrare lina in mare, cu pietre mici. Nu se accepta cazarea persoanelor cu animale de companie. Si sa nu fie scris ingrosat.
Gratuitati, discount-uri si facilitati suplimentare:
- Intrare gratuita si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California; Intrare gratuita la sauna si jacuzzi la Hotel California;
- 2 sezlonguri gratuite/camera cu umbrela pe plaja Copiilor, pe plaja Jupiter si pe plaja California pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels, in conditiile rezervarii acestora exprimand optinunea de plaja pentru intreg sejurul (la consierge); La fiecare din cele trei plaje turistii beneficiaza de dj si echipe de animatori, care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante;
- Aqua gym gratuit dimineata pe plaja Jupiter, iar dupa-amiaza la piscina hotelului California;
- Restaurant Delta (All Inclusive) - Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvant spectacol seara de seara;
- Restaurant California (All Inclusive) - atmosfera romantica, muzica live, in fiecare seara la terasa piscinei cu vedere la mare;
- Restaurant „Cucina Italiana” (a-la-carte) - bucataria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne, toate intr-o gradina atent amenajata - serviciu cu plata;
- Restaurant Fish & Grill (a-la-carte) - In acordurile pianului, pe malul marii. - serviciu cu plata;
- Internet Wifi gratuit;
- Internet Cafe, Xbox si PS3 Club. - serviciu cu plata;
Clubul Copiilor - TOTUL GRATUIT pentru turistii Cohotels Casa cu Povesti - pe scena de sub cupola teatrului din parcul „Baby Land” vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate.
Atelierul de Creatie - intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Teatru - pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.
Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu mini-piscine, tobogane, jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah.
Parcul copiilor - in singurul parc de distractii pentru copii din Sudul litoralului, sunt instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.
Gradinita cu program de babysitting - locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a educatorilor hotelului.
Servicii masa - All Inclusive: Mic dejun (07.30-10.00), gustare (10.00-12.30), pranz (12.30-15.00), gustare (15.00-19.00) si cina (19.00-21.30) bufet. Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi, astfel: Baruri restaurante: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice in timpul programului de masa. Baruri plaje: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft in intervalul 07.00-19.00. Piano Bar: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice in intervalul 08.00-24.00. Bar piscina California: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice in intervalul 08.00-24.00. Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, crema de whiskey, gin, digestiv. Gustare dimineata : fructe, fursecuri, crostata, chec etc. Gustare dupa-amiaza: pizza, hot-dog, inghetata, gogosi, porumb fiert, fructe.
Facilitati camere: Aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet - wireless, telefon. Numar total camere: 279, din care 274 - camere cu pat matrimonial sau doua paturi si 5 apartamente - living si dormitor.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
In camera dubla:
- Maxim 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0 - 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, cu 1 pat suplimentar gratuit /camera.
- Copiii peste 12 ani achita integral valoarea unui loc de cazare si masa si beneficiaza de pat suplimentar.
Apartament (maxim 4 persoane):
- Pentru a 3-a si a 4-a persoana (adult sau copil) se va achita suplimentar.
Website hotel: https://www.hoteldelta.ro/

Rezerva acum!