INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Meteor 3* - Vacanta in Jupiter, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii Jupiter, intre hotelurile Cometa si Capitol, la 20 m de plaja.
Facilitati hotel: Internet fix si Wi-Fi, restaurant cu 300 locuri, terasa si braserie pe plaja, parcare proprie, cutie valori, 3 lifturi, bar de zi, spatii verzi amenajate cu scaune, mobilier de gradina si umbrele, sezlonguri si umbrele de plaja contra cost, sala de conferinta. Nu se admit animale de companie.
Servicii de masa: Masa se serveste in restaurantul propriu in doua variante: pe baza de bonuri valorice pentru toate mesele sau mic dejun bufet suedez, pranz si cina bonuri. Serviciile de masa se asigura in regim bufet suedez pentru micul dejun si a la carte pe baza de bonuri valorice (pentru toate mesele -mic dejun, pranz, cina). Micul dejun se asigura in varianta bufet numai daca la masa se vor inscrie minim 30 persoane. Pana la atingerea numarului de 30 de persoane micul dejun se asigura a la carte si se plateste cu bonuri valorice. Micul dejun bufet suedez este servit intre orele 07.00-10.00.
Facilitati camere: Aer conditionat, TV, minibar, baie cu cada -in garsoniere, baie cu dus -in camerele duble, balcon (10 camere nu au balcon), mobilier de balcon (masute cu 2 scaune), pardoseala din gresie, plasa antiinsecte, mobilier nou. Toate camerele au vedere laterala spre mare. Numar total camere: 223, dintre care 214 sunt duble si 9 garsoniere care dispun de un pat matrimonial si o canapea extensibila.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
- 1 copil cu varsta sub 7 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar;
- 2 copii cu varsta sub 7 ani - primul copil gratuit, iar pentru al doilea copil se achita 50 % din tariful unui loc si primeste pat suplimentar;
- 1 copil indiferent de varsta insotit de 1 adult - se achita camera dubla integral;
- 2 copii cu varsta sub 7 ani insotiti de 1 adult - se achita camera dubla integral;
- Copii 7- 16 ani achita 50 % din tariful unui loc de cazare/noapte si primesc pat suplimentar;
- Al 3-lea adult in camera achita 75% din tariful unui loc de cazare /noapte si primeste un pat suplimentar;
- In cazul familiilor cu doi copii, primul copil cu varsta intre 7 si 16 ani achita 20 % din tariful unui loc de carare/noapte si doarme in pat cu parintii, iar al doilea copil cu varsta intre 7 si 16 ani achita 50 % din tariful unui loc de cazare/noapte si primeste pat suplimentar;
Pentru varianta de masa mic dejun bufet suedez achitata de doi adulti, un copil cu varsta de pana la 7 ani are gratuitate la micul dejun si are acces gratuit o ora/zi la parcul de joaca pentru copii. Copii cu varsta mai mare de 7 ani sau al doilea copil cu varsta mai mare de 2 ani platesc micul dejun integral. Serviciile de masa mic dejun bufet suedez vor fi achizitionate obligatoriu pentru toti membrii familiei, tinand cont de gratuitatile acordate.
Pentru varianta de masa pensiune completa (mic dejun bufet suedez si bonuri valorice pentru dejun si cina) achitata de doi adulti, un copil pana la varsta de pana la 7 ani are gratuitate la micul dejun bufet suedez, primeste gratuit un pat suplimentar si are acces gratuit o ora/zi la sala de jocuri electronice.
Website hotel: http://hotel-meteor.ro/

Rezerva acum!