×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Opal 3* - Vacanta in Jupiter, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare:este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora fiind amplasat pe faleza din statiune, la 50 de metri de plaja.
Facilitati hotel: pune la dispozitia turistilor un numar de 217 camere duble si 17 apartamente. Camerele au dotari specifice categoriei de 3 stele: TV LED, racitor, aer conditionat, internet. Toate camerele au balcon cu vedere la mare sau la padure.
Sunt amenajate 2 locuri de joaca, unul interior (cu supraveghetor) si unul exterior. Saptamanal sunt organizate diferite activitati pentru cei mici.Hotelul este prevazut cu restaurant, terasa, plaja privata, bar, teren de tenis, sali de conferinte, parcare.
Dotari camere: Camerele duble dispun de baie proprie, aer conditionat, televizor, mocheta, balcon si plasa impotriva insectelor. Suprafata: 18 mp.
Camera dubla economy este partial renovata, are in dotare mobilier mai simplu (din pal), iar baia este dotata cu cada. Suprafata: 18 mp.
Camera dubla comforta fost renovata integral in 2008, si are in dotare mobilier de o calitate superioara, baia este complet renovata si dotata cu dus. Suprafata: 18 mp.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila, dormitor cu usa despartitoare intre ele, baie si 2 balcoane cu vedere la mare. Suprafata: 40 mp.

Rezerva acum!