×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Complex Mediteranean (ex. Mercur-Minerva) 3* - Vacanta in Mamaia, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Complex Mediteranean, fost hotel Mercur Minerva, este situat in centrul statiunii Mamaia, intre hotel Modern si fostul hotel Rex, la circa 50 m de plaja.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de parcare gratuita in limita disponibilului, iar in partea de agrement gasim 2 terenuri de tenis, 3 zone de joaca pentru copii (o zona interioara, 2 zone exterioare in cadrul complexului si o zona pe plaja), 1 teren de baschet/fotbal, un teren de volei, 2 piscine cu zona de plaja, lounge bar & cafenea, zona de magazine cu articole de plaja, zona fitness. Toate zonele de joaca beneficiaza de supravegherea animatorilor profesionisti precum si de supraveghere video. In aceste locuri se desfasoara activitati diverse dedicate copiilor si adultilor. Nu se accepta animale de companie.
Facilitati camere: Complexul Mediteranean Mamaia are o capacitate cazare de 280 de camere duble dintre care 32 de camere duble family, 12 apartamente si 6 garsoniere.
Camerele duble standard au suprafata de 17.5 mp si sunt dotate cu pat matrimonial/twin, baie proprie, TV LED, aer conditionat, minibar si internet. Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii pana in 16 ani.
Camerele duble family sunt formate dintr-o camera cu pat matrimonial si o camera tip twin care comunica printr-o usa si sunt dotate cu baie proprie, TV LED, aer conditionat, minibar si internet. Capacitate maxima 2 adulti si 3 copii pana in 16 ani sau 3 adulti si 2 copii de pana in 16 ani.
Garsonierele 4* sunt amplasate la parterul Vilei 30, au o supragata de aproximativ 30 mp si sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila, baie proprie, TV LED, aer conditionat, minibar, internet si uscator de par. Garsonierele sunt spatioase si au terasa proprie cu masuta si scaune, pentru relaxare de zi cu zi.
Apartamentele 4* sunt situate in Vila 30, pe etajale 1 si 2 si au o suprafata de aproximativ 55 mp. Acestea sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea.

Rezerva acum!