×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Amiral 4* - Vacanta in Mamaia, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotel Amiral estesituat in zona de nord a statiunii, la cativa pasi de plaja. Impreuna cu hotel Comandor si hotel Orfeu formeaza un complex hotelier cu traditie in statiune.
Facilitati hotel: Hotelul detine restaurant, bar de zi, cofetarie, piscina (comuna cu hotel Comandor si hotel Orfeu) - acces gratuit, parcare, sala conferinta. Se acorda cate 2 sezlonguri si o umbrela pe camera - gratuit la piscina. Nu se accepta animale de companie.
Servicii de masa: restaurant propriu; Mic dejun - bufet suedez; Pranzi si cina - sistem fisa cont. Pachetele cu demipensiune si pensiune completa nu includ masa pentru copiii cu varsta intre 0 - 12 ani, acestea incluzand doar micul dejun.
Facilitati camere: Hotelul dispune de 115 camere, 89 camere cu pat matrimonial si 26 camere cu 2 paturi. Toate camere sunt orientate spre mare, au aer conditionat, internet, TV, minbar, baie proprie, uscator de par si seif electronic.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
- Un copil (0- 7 ani) copilul beneficiaza de 100% reducere la cazare cu mic dejun, fara a se acorda pat suplimentar;
- Doi copii (0- 7 ani) primul copil beneficiaza 100% reducere la cazare cu mic dejun, iar pentru al doilea copil se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun achizitionat de adult si se acorda pat suplimentar;
- Un copil (7- 12 ani) copilul beneficiaza de 50% reducere din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun acordandu-se un pat suplimentar;
- Un copil (12- 16 ani) copilul beneficiaza de 50% reducere din valoarea unui loc de cazare acordandu-se un pat suplimentar si achita 100% micul dejun;
- Copiii peste 16 ani sunt considerati adulti si nu beneficiaza de reducere;
- Al 3-lea adult in apartament achita contravaloarea unui loc;
- Un adult care ocupa o camera dubla in regim single, va achita 80% din tariful unei camere duble.
In perioada 01.07- 31.08.2020 nu se accepta valorificari in regim single. Intr-o camera dubla se poate acorda doar un singur pat suplimentar. In apartament nu se acorda pat suplimentar deoarece exista canapea extensibila.
Capacitatea maxima: in camera dubla este de 2 adulti + 2 copii 7-12 ani sau 2 adulti + 1 copil 12-16 ani; in apartament este de 2 adulti + 2 copii 0-16 ani sau 3 adulti + 1 copil 0-7 ani.
Website hotel: https://www.eximtur.ro/individual/Mamaia-489960-7697/HOTEL+AMIRAL-468614

Rezerva acum!