×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Pirates Resort 3* - Vacanta in Mamaia, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: este situat in nordul statiunii, la doar 10 de metri de plaja.
Facilitati hotel: piscina pentru adulti si copii, cu apa incalzita, restaurant, internet Wi-Fi, terasa, bar, Plaja privata cu 2 sezlong-uri pentru pachet all inclusive, camera bagaje, parcare contracost (19 lei/zi).
Facilitati camere: Camerele duble standard au bai cu dus, televizor LCD, televiziune prin cablu, minibar, aer conditionat, mocheta, telefon international, geamuri termopan, uscator de par, balcon dotat cu mese si scaune din plastic, internet Wi-fi. Camerele duble superioare sunt complet renovate in 2018-2019 in aceeasi tematica ca si camerele privilege (fiecare camera reprezinta stilul membrilor echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar etc.). Camerele nu beneficiaza de vedere la mare. Apartamentele superioare sunt alcatuite din living dotat cu o canapea extensibila, complet renovate in 2018-2019 in aceeasi tematica ca si camerele privilege (fiecare camera reprezinta stilul membrilor echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar etc.). Au aceleasi dotari ca si camerele duble.
Camerele duble Privilege si Apartamentele Privilege sunt situate in corpul orientat catre Hotelul Vega (cu vedere laterala la mare) la etajele 1,2 si 3, sunt complet renovate in 2017-2018, au un grad de confort ridicat si sunt tematice(fiecare camera reprezinta stilul membrilor echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar etc.).
Camerele duble Bunk Bed sunt situate in corpul Blue la etajele 2 si 3, sunt complet renovate in 2019-2020, au in dotare un pat matrimonial si un pat suprapus destinat copiilor, sunt tematice (fiecare camera reprezinta stilul membrilor echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar etc.) si se vor adresa familiilor cu copii (capacitate camera 2 adulti si 2 copii). Camerele nu beneficiaza de vedere la mare.

Rezerva acum!