×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Majestic 3* - Vacanta in Mamaia, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotel Majestic este localizat in nordul statiunii Mamaia, la 25 m de mare.
Facilitati hotel: Hotelul detine 3 restaurante a la carte, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, piscina exterioara incalzita pentru adulti, cu sezlong gratuit in limita disponibilului, piscina exterioara incalzita cu tobogan pentru copii, jocuri divertisment (sah, table, rummy, carti de joc, tenis de masa), schimb valutar, bar, internet WI-FI in complex.
Program de seara pentru copii si muzica live pentru adulti; acces gratuit la cele 2 locuri de joaca situate atat in interiorul hotelului cat si in exterior;
Acces gratuit la terenul de sport intre orele 10.00-18.00 (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile, iar utilizarea terenului se face cu prezentarea la receptie); piscina pentru copii este incalzita pe intreg sezon estival;
Umbrele/Pat cu baldachin/Hamac/Balansoar, gratuite la piscina in limita disponibilului; acces gratuit la aparatele de fitness de la piscina /sauna /2 Jacuzzi.
Pentru turistii hotelului, pretul sezlongului este de 10 lei/zi/ persoana, indiferent de regimul de masa.
Hotelul nu accepta animale de companie.
Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check in pentru a beneficia de serviciile contractate.
Facilitati camere: Hotelul detine 247 camere: 226 camere duble, 13 apartamente si 8 garsoniere, dotate cu: Aer conditionat, TV LCD (canale nationale si internationale) in toate camerele, internet, telefon cu linie directa (nationala si internationala), pardoseala cu gresie, racitoare tip minibar, baie dotata cu cabina de dus sau cadita, cada in apartamente, prosoape, uscator par, uscator rufe, cosmetice personalizate la baie, pat bebe la cerere, sistem acces pe baza de cartela magnetica.
Camera dubla (20mp). Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii sub 14 ani (neimpliniti) sau 3 adulti cu pat suplimentar; In functie de disponibilitatea hotelului, se va aloca o camera cu pat matrimonial sau cu doua paturi (twin).
Garsoniera (25mp). Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii sub 10 ani (neimpliniti) sau 3 adulti; Este mai spatioasa decat camera dubla, incluzand si o canapea extensibila in care poate dormi 1 adult.
Garsonierele sunt dispuse cate una pe fiecare etaj, au vedere frontala spre mare si dispun de o terasa spatioasa.
Apartament (40mp). Capacitate: 3 adulti sau 2 adulti +2 copii sub 14 ani (neimpliniti); Este compus din doua camere, un dormitor cu pat matrimonial si un living spatios cu canapea extensibila in care pot dormi 2 copii mai mici de 14 ani. Apartamentul dispune de chicineta dotata cu plita electrica, cana electrica, chiuveta, frigider, vesela si tacamuri. Toate apartamentele sunt situate la ultimul etaj (10) si au vedere spre mare.

Rezerva acum!