×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Phoenicia Holiday 4* - Vacanta in Mamaia, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Complex Phoenicia Holiday Resort este situat in Mamaia Nord, se intinde pe o suprafata de peste 100.000 de metri patrati, la aproximativ 150 de m de plaja.
Facilitati complex: Complexul este format dintr-un ansamblu de 7 cladiri cu 8 etaje cu un total de 420 de studiouri si apartamente cu 2 si 3 camere, 3 restaurante, baruri si o cafenea orientala, 6 piscine, rau si cascade, piscina interioara cu apa incalzita, plaja privata, loc de joaca pentru copii, parc de distractii, tobogane acvatice pentru copii, club pentru copii, echipa de animatie.
Facilitati camere: Toate spatiile de cazare beneficiaza de TV, aer conditionat, internet, baia este dotata cu dus, cada simpla sau cada cu sistem de hidromasaj, prosoape, uscator par, bucatarie utilata (vesela, pahare, tacamuri, cuptor microunde, cana electrica, plita electrica, frigider), seif, uscator rufe, suport pantofi, fier calcat, masa calcat.
Studio: cuprinde un spatiu deschis cu living si bucatarie, zona pentru dormit, baie si terasa; capacitate: 3 adulti + 1 copil (0-3 ani) sau 2 adulti + 2 copii (0-14 ani), cel de-al treilea adult sau copiii au la dispozitie o canapea modulara.
Apartament 2 camere standard: cuprinde un dormitor, living cu bucatarie, hol, baie si terasa; capacitate: 3 adulti + 1 copil (0-3 ani) sau 2 adulti + 2 copii (0-14 ani), cel de-al treilea adult sau copiii au la dispozitie o canapea modulara.
Apartament 2 camere superior: cuprinde un spatiu generos de 90 mp, format dintr-un living cu bucatarie, un dormitor separat, hol, baie si terasa; pat bebe, vedere la mare, corpurile Jad si Opal, beneficiaza de parcare separata, acces la piscina hotelului Phoenicia Luxury 4*; capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0-14 ani).
Apartament cu 3 camere standard: cuprinde doua dormitoare, living deschis cu bucatarie, hol, baie si terasa; capacitate: 5 adulti + 1 copil (0-3 ani) sau 4 adulti + 2 copii (0-14 ani);
Apartament cu 3 camere superior: cuprinde trei dormitoare, living cu bucatarie, hol, 2 bai si terasa generoasa, pozitionate la etajul 8 al corpurilor Topaz, Smarald, Coral, Safir, Rubin (acces cu liftul pana la etajul 7), beneficiaza de parcare separata, acces la piscina hotelului Phoenicia Luxury 4*; capacitate: minim 4 adulti sau maxim 7 adulti + 1 copil (0-3 ani) sau 6 adulti + 2 copii (0-14 ani).

Masuri de siguranta implementate de Complex Phoenicia Holiday Resort 4*- Phoenicia Luxury 4*- Phoenicia Royal 5*, Mamaia!

Complexul Phoenicia Holiday Resort - Phoenicia Luxury - Phoenicia Royal este amenajat pe o suprafata de peste 100 000 mp, ceea ce ne permite reamenajarea spatiilor comune, astfel incat sa respectam regulile de distantare sociala, dar in acelasi timp, sa le oferim oaspetilor un mediu relaxant pentru vacanta lor.
• In incinta complexului, avem un centru de prim ajutor cu asistent medical, iar oaspetii nostri vor beneficia de servicii medicale de prim ajutor GRATUIT.
• Vom instala covorase dezinfectante si dispozitive cu gel dezinfectant la intrarile principale.
• Vom instala dispozitive cu dezinfectant la receptie, lifturi si alte zone publice din hotel.
• Pentru pastrarea distantei sociale recomandata, vom asigura culoare prestabilite in zonele aglomerate si vom marca locurile de asteptare la receptie, lifturi si restaurant.
• Angajatii complexului vor purta masca si manusi, iar starea lor de sanatate va fi monitorizata zilnic.
• Completarea fisei de inregistrare se va face de catre receptioner, datele fiind furnizate de catre client. Acesta din urma, va trebui doar sa semneze.
• Vom dezinfecta constant toate punctele de contact (manere, balustrade, intrerupatoare, robineti, blaturi, butoane lift, cartele acces camera).
• Luam in calcul, cu aprobarea prealabila a oaspetelui, sa facem curatenia si dezinfectarea camerelor doar la check-in/check-out, iar lenjeria si menajul se vor efectua doar la cerere. Posibilitatea de a face menajul zilnic ramane valabila, pentru oaspetii care solicita astfel.
• Vom elimina din camere si zonele publice, revistele, pliantele, hartiile si alte materiale printate.
• Vom elimina produsele din minibar. Acestea se vor pune doar la cerere.
• Accesul la restaurant se va face pe o singura intrare, mesele vor fi amplasate la o distanta de 1,5/2m intre ele si numarul de persoane la o masa va fi limitat la 6, iar bufetul va fi amplasat in mai multe zone, pentru a evita aglomerarea spatiului.
• Personalul care va servi la bufet va purta masti si manusi de protectie si va inmana preparatele selectate de oaspeti, tacamurile si vesela, pentru a evita atingerea lor de mai multe persoane.
• In cazul in care, numarul oaspetilor va fi mai mare decat capacitatea maxima admisa in restaurant, respectand distanta impusa, vom stabili anumite intervale orare in care se va lua masa, pe serii, si vom inregistra preferintele clientilor inca de la momentul cazarii. Spre exemplu, la mic dejun vom oferi 2 variante 07.30-09:00, 09:30-10:30. Vom proceda in acest fel si pentru pachetele achizitionate cu demipensiune sau all inclusive.
• In pauza dintre seriile de servire vom dezinfecta mesele, scaunele, aparatele din restaurant (aparate cafea, aparate prajit paine etc ).
• La piscina si la plaja sezlongurile vor fi departate si igienizate dupa fiecare utilizare.
• Programul de entertainment va suferi modificari si va fi adaptat astfel incat sa fie respectate conditiile de distantare sociala.
• Vom asigura training de perfectionare a personalului cu privire la normele si masurile sanitare impuse de Directia de Sanatate Publica si vom stabili un regulament de ordine interioara pe care il vom afisa in complex.

Rezerva acum!