×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Ramada By Wyndham 4* - Vacanta in Mamaia, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotel Ramada este un hotel nou ce a fost inaugurat in vara 2017. Pozitionat langa Satul de Vacanta si la 5 minute de mers pe jos de plaja.
Facilitati hotel: Pe langa spatiile de cazare, Hotel Ramada detine pentru servirea mesei un restaurant cu meniu international - mediteranean, iar pentru clipe de relaxare detine doua baruri, unul situat la parter si unul la etajul opt al hotelului care, datorita pozitionarii, ofera niste privelisti spectaculoase. Pentru segmentul corporate, Hotel Ramada are in dotare mai multe sali de evenimente si sedinte, dotate modern. Alte servicii: internet gratuit, camera pentru persoane cu dizabilitati, parcare gratuita in limita locurilor disponibile.
Facilitati camere: Dispune de 170 spatii de cazare - camere duble standard, junior suite, apartamente cu 1 dormitor si apartamente cu 2 dormitoare.
Camerele duble dispun de o dimensiune de 38 mp si sunt dotate cu seif - dimensiune laptop, telefon direct, TV, minibar, uscator de par, fier si masa de calcat, internet, panou de control al instalatiei de climatizare, buton de panica, halat de baie. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii intre 0 -16 ani.
Suita Junior este formata dintr-o camera dubla cu pat matrimonial, canapea extensibila, chicineta si dispune de o suprafata generoara de 50 mp. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii intre 0 - 16 ani sau 3 adulti.
Suita cu 1 dormitor este formata dintr-o camera dubla cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, chicineta, doua grupuri sanitare si dispune de o suprafata generoasa de 80 mp. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii intre 0 - 16 ani sau 3 adulti + 2 copii 0 - 16 ani.
Suita cu 2 dormitoare este formata din doua camere duble cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, chicineta, doua grupuri sanitare si dispune de o suprafata generoasa de 120 mp. Capacitate maxima: 4 adulti + 2 copii intre 0 - 16 ani sau 5 adulti + 1 copil intre 0 - 16 ani.

Rezerva acum!