×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Pam Beach 3* - Vacanta in Olimp, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Este amplasat pe faleza, la 100 de metri de plaja si 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii.
Facilitati hotel: Restaurant (210 locuri) cu linie de autoservire, parcare proprie - gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, terasa, piscina exterioara. Sala de conferinta.
Pentru animale de companie se va achita 20% din tariful de cazare pentru o persoana si se va prezenta la receptie actul de sanatate al animalului.
Servicii masa: Se acorda in unitatea restaurant Pam Beach, categoria 2 stele, micul dejun, prânzul si cina in sistem fișa cont. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 25 Lei/zi/persoana; Prânz = 50 Lei/zi/persoana; Cina = 50 Lei/zi/ persoana.
Plaja: In golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, intrare lina in mare. Plaja este amenajata bar-terasa, cu umbrelute si sezlonguri contra cost. Exista si plaja amenajata pentru cearceafuri.
Facilitati camere: Aer conditionat, TV, minibar, baie cu duș, internet - wireless in fiecare camera, uscator de par, uscator
de rufe. Numar total camere: 210, dintre care 190 duble, 10 apartamente compus din living si dormitor si 10 camere triple.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
- Pentru copiii cu varsta de pana la 4 ani: gratuitate la cazare cu mic dejun;
- Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 -12 ani: 50% din contravaloarea micului dejun; optional patul suplimentar 25% din tariful camerei;
- Pentru copiii peste 12 ani: mic dejun valoare intreaga, obligatoriu pat suplimentar 25% din tariful camerei.
Website hotel: https://hotelpambeach.ro/

Rezerva acum!